Betul ke apa yang aku tengok ni!!

3/05/2011 08:29:00 PG , 9 Comments


Salam pagi semua,

Entri update : 4.55am

Entah kenapa pagi ni susah aku nak tido.. mungkin dah tido awal kot tadi so dah jadi pengawal malam pulak sekarang ni.. tengah aku tengok2 blog kawan2 aku terjumpa sesuatu yg baru ku tahu ada benda ni wujud di Malaysia.

APAKAH DIA? Tengok gambar dekat bawah ni..


kredit photo ar-rifke 


Gambar Salib di Bumbung Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia (KUSTEM)

Lebih Lanjut di: http://www.ar-rifke.com/2011/03/bukti-gambar-sebalik-kebenaran-senibina-putrajaya-berciri-freemason.html

Selepas aku tengok gambar tu terus aku google dekat internet.. dan ada macam-macam komen n pendapat aku baca.. ada yang kata bangunan tu silap design dulu.. gelak kejab.. hahahaha.. apa bodoh ke arkitek tu tak check.. n sapa menteri yang luluskan bangunan tu.. ok stop dulu..

Ada yang kata bangunan tu dah di renovate dan dah takda rupa bapak salib tu dah.. oklah fine kalau betul baguslahkan.. tapi aku masih tak jumpa wajah bagunan baru yg di renovate dekat internet.. 

Jom kita pegi ramai-ramai buat lawatan naik Carlie TUDM nak tengok juga view dari udara.. sebab kalau korang tengok dekat google.. pandangan dari atas dah dikaburi dengan awan.. hehehe.. Pasal apa mau kasi tutup dengan awan kalu dah renovate baru..

Oklah aku malas nak ulas panjang.. kalau korang nak bukti lagi banyak korang terjah pendedahan berani dari ar-rifke.

Nota Kaki : Student @ Ex-Student KUSTEM ada yg boleh bagi komen tak untuk dikongsi bersama.. masa korang study sana korang tahu tak cerita ni.. jom share dengan kami.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. mungkin kebetulan mungkin juga di sengajakan..walahualam..

    BalasPadam
  2. hmm..agknye kebetulan kot...huhu

    BalasPadam
  3. kalau tak silap benda ni dah lama dah kecoh, 4 5 tahun yg lalu.

    bumbung ni dah lama dorang renovate. lambang tu dah lama takde.

    BalasPadam
  4. biasalakan dia punya arkitek tu org apa?, huhuuu yang tukang lulus plak dapat apa erkk? lu pikir la sendiri...

    BalasPadam
  5. Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
    http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

    BalasPadam
  6. Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

    BalasPadam
  7. hm..rasanya mmg disengajakan kot... kalau btol diorang dah renovate, knpa masih ada berita2 ni ek.. lagipun siapa yg luluskan bgunann ni?

    BalasPadam
  8. mak aihhh... hurmmm.. gerun jek..

    BalasPadam
  9. what are some cool things that are out now or somthingg

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..