BERITA TERKINI : Tempoh Bayaran Saman dilanjutkan 10 Hari Lagi!

3/02/2011 03:20:00 PTG , 9 Comments

Salam,

Peluang membayar saman dilanjutkan lagi selama 10 hari.. so kepada yang belum bayar saman lagi.. cepat-cepat serbu lagi pejabat pos.. apa tunggu lagi bayolah cepat..hehehe

Berita Sumber BERNAMA


02 Mac, 2011 15:02 PM

Kerajaan Lanjutkan Tempoh Bayaran Trafik Selama 10 Hari

PUTRAJAYA, 2 Mac (Bernama) -- Kerajaan melanjutkan tempoh pembayaran saman trafik selama 10 hari mulai Selasa hingga 10 Mac ini, Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein mengumumkan di Putrajaya pada Rabu.



P/S : Jangan tunggu hari ke 9 atau 10 baru nak g bayar ye...

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. tengok hari yang 19hb tu orang masih ramai sampai server server down ke tak?
    alahai orang kita..dekat nak terberak baru nak korek lubang

    BalasPadam
  2. tersilap pulak hari yg 10hb heheh

    BalasPadam
  3. @nuriz : tulah memang orang kita suka buat keje last minit sampai menyusahkan orang lain.. hari ni dah d bagi extra lagi 10 hari.. kalau tak bayar juga tak tahulah..

    BalasPadam
  4. sib baik.. xder saman.... hu..hu..

    BalasPadam
  5. nasib baik rekod clear..

    BalasPadam
  6. @Ms. Ann : bagus kekalkan rekod bersih tu

    @Zura : kekalkan..jgn calarkan rekod tu

    BalasPadam
  7. alhamdulillah. belum pernah kena saman lagi. tapi harus berjaga-jaga takut disaman. melayang $$$$

    BalasPadam
  8. @Miza Yusof : bagus tanamkan semangat supaya elakkan disaman.. buang duit je.. harus sentiasa hati2 d jalan raya

    BalasPadam
  9. bagus lanjutkan dan harap gunakan peluang ini

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..