Berita Panas... Akhirnya Datuk T Dikenali | Siapa Sebenarnya Datuk T

3/23/2011 01:41:00 PTG , 10 Comments

Salam semua,

Nampaknya nilah entri pertama aku untuk hari ini.. dan mood untuk menulis hari ini menurun sedikit kerana terlalu sebuk di opis.. so kalau ada masa terluang tu aku curi-curi buat blogwalking sambil baca isu-isu panas yang melanda negara kita sekarang ni.

Dalam hidup penuh dengan tanda tanya

2 hari lepas kita digemparkan dengan berita pendedahan video panas seorang ahli politik yang di dedahkan oleh seorang yang mengelar dirinya Datuk T.. Sampai sekarang tiada seorang pon mengenali siapa itu Datuk T.. tapi selepas aku baca satu entri yang ditulis oleh seorang blogger ni.. mungkin kita dah boleh tahu siapa sebenarnya Datuk T ni..

Samada benar atau tidak apa yang ditulis oleh blogger tersebut korang boleh baca entri beliau disini BERITA TERGEMPAR.. AKHIRNYA TERBONGKAR JUA SIAPA DATO "T"


** Nota kaki : Kekadang aku terfikir sejenak dalam kepala aku ni.. perlu ke aku mengundi dalam PR13 nanti kalau keadaan politik negara sedemikian rupa? apa komen korang.


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. Pada pendapatan saya, mengundi itu satu kewajipan...semoga dengan undian kita negara Islam akan tertegak...selagi belum, selagi itulah kita terpaksa bekerja... *hanya satu pendapat saja

    BalasPadam
  2. politik ne memeningkan. ak lebih ske menyorok tepi meja jer bro.. kehkehkeh

    BalasPadam
  3. bro, pape hal nanti pru undi la den ok, den x buat pening2 punya

    Terkini : Panas!!!

    BalasPadam
  4. sokong darkbatman. politik mmg bikin org finin kefala... tp tanpa politik takde negara, kan... kan... kan...?

    BalasPadam
  5. Adakah datuk t dan datuk j orang yang sama?Iaitu datuk teratakarmo? umm....bak kata salah satu buku sidney sheldon,Politics is the biggest con in the world..It's very difficult to diferrentiate the truth vs lie...

    BalasPadam
  6. kita tunggu apa kesudahannya

    BalasPadam
  7. politik Malaysia sekarang dah jadi macam luar negara kan...padahal yang dok bergaduh bersaing kata mengata tue bangsa melayu...bila lah boleh bersatu kan? agaknya tunggu kiamat la kan

    BalasPadam
  8. @THE LEKAT LEKIT STORY : Mungkinlah kot datuk Tikus.. heheehe

    @Sitisifir10 : Memang mengundi satu tanggungjawab.. sebab kitalah yang memilih mereka jadi pemimpin.. tapi tulah.. kekadang pening dibuatnya

    @Darkbatman : hehehe.. aku suka cara kau ni.. suka menyorok ye.. tapi lama2 nanti nampak juga.. hehehe

    @suffer8zine : kalau hang jadi calon aku undi... hehehe

    BalasPadam
  9. @ArMie : memang betul tanpa politik negara tak wujud.. tapi kenapa perlu ada perbalahan sesama kita.

    @eyriqazz :hahaha.. Datuk T mungkin juga Datuk Teratakarmo.. memang politik ni sesuatu yg luas.. sehingga tak tahu bezakan mana yang benar n mana yg palsu..

    @Sharinginfoz : betul bro.. kita see n wait je lah

    @Far_east : tulah saya harapkan satu hari nanti ada kesepakatan sesama kita..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..