Asmara 2 kembali | Apakah kesinambungan kisah cinta Asmara dan Zaliya......?

3/06/2011 01:25:00 PTG , , 3 Comments

Salam semua,

Masih ingat lagi tak cerita Asmara yang pernah ditayangkan dislot lestary tv3 beberapa bulan yang lalu.. kalau korang masih ingat drama tersebut seperti tergantungkan dah belum ada penyudahnya.

"bila tengok part ni teringat bini dekat umah.. hehehe"

Rupa-rupanya penulis skrip untuk cerita ni telah siap menjalankan pengambaran untuk sambungan kepada Asmara 2.. wahhh pasti lagi mantap dan daboom lepas ni..

Aku nak ulas panjang tak tahu.. so kalau korang nak tahu perkembangan drama ni boleh rujuk pada link-link dibawah ni.

http://spostenterprise.blogspot.com/2011/01/asmara-akan-bermula-pengambaran-hujung.html
http://www.facebook.com/pages/Drama-Asmara-Slot-Lestary-TV3/136585646387299

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=518653&extra=page%3D1

Apakah kesinambungan kisah cinta Asmara dan Zaliya......?



--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. dh lame bro x tgk tv.. bgsla bro update drama.. :D

    BalasPadam
  2. tak sempat nak follow citer nih. huhuhu

    BalasPadam
  3. @darkbatman : takkan ada tv baru tak tengok langsung tv bro.. hehehe

    @KiD : takpe tak sempat... leh download nanti bro

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..