Alhamdulilah Syukur Terima Kasih Nuffnang

3/23/2011 04:44:00 PTG 4 Comments

Salam semua,

Kredit Pakcik Google
Entri tanda terima kasih kepada nuffnang.. ai nak bodek ke?.. sorry ye aku bab-bab nak bodek tak suka.. kipas-kipas pon tak suka.. sebenarnya entri ni tanda terima kasih n sayang aku kepada majikan pengiklanan blog aku nuffnang.

Sebenarnya aku baru dapat email dari nuffnang tadi.. korang tahu nuffnang minta apa dekat aku? nuffnang berminat nak tawarkan kerja dekat aku.. hahaha.. percaya ke? tak percaya sudah...hehehe.

Jawatan apa aku tak tahu lagi tapi korang tunggu je ye aku akan cerita sehari 2 lagi.. sebab surat offer latter tak dapat lagi.. nanti aku buka cerita tak syoklahkan.. kasi korang tertanya-tanya dulu.. hehehe 

Korang tertanya-tanya lagikan .. sapa mamat ni.. tak pernah tengok aktif pon tetiba je dapat job dengan nuffnang apa cerita?.. mungkin itu dah namanya rezekikan.. Alhamdulilah syukur.

P/S : Seperti kata kawan baik aku eyriqazz.. rezeki takkan datang bergolek kalau tak dicari.. tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia siapa yang tahu.. Eyriqazz bila nak bagi aku pinjam sehari dua Nokia E7 tu.. nak test juga sebelum nak g beli ni.. :-)


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. wah....dah dpt sponsored post ke....tahniah2....bila leh nk jadi hebat mcm myvitrd juga ni

    BalasPadam
  2. @deqdeq : takdalah sponsored post.. pernah dapat sekali je dulu dari digi..tapi kalau dapat sponsored post best jugakan..doa2 satu hari nanti dapatlah ye.

    @suffer8zine : tq2.. doakanlah ye

    @Miza Yusof : sama2.. doa2 semua berjalan dengan lancar.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..