Thank you Eyriqazz hadiah GT-R dekat aku

2/02/2011 01:27:00 PTG , 6 Comments

Salam

Sapa tak gembira bila blogger terkenal hadiahkan aku GT-R.. apa tu GT-R tengok dekat bawah ni.... nilah dia GT-R yang eyriqazz hadiahkan dekat aku semalam..




Macam mana percaya ke atau tak eyriqazz hadiahkan aku Nissan GT-R yang memang dah lama aku idam-idamkan..hik2

Jangan marah ye .. sebenarnya bukan GT-R yang eyriqazz hadiahkan dekat aku.. tapi  GTO Pointz.. Kalau korang masih tak tahu apa fungsi GTO Pointz ni baca dalam link GTO Pointz ni.


Tak sangka pulak aku terlebih rajin komen yang tak berenti dalam blog beliau terus dia hadiahkan aku GTO Pointz ni.. Terima kasih Eyriqazz pilih aku sebagai " Pemenang Komen Terbaik " kali ni..


Nota kaki : kalau korang nak juga merasai GT-R ni... Opss tersasul pulak GTO ni korang rajin2lah drop komen dekat entry eyriqazz ni.. silap-silap kalau dah banyak GTO Pointz yang dikumpul boleh tebus hadiah dengan GT-R nanti.. hik2


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. As salam...waaahh.gempak nie klo dpt keta nie...dh tau x dpt pinjamnye nnt, sape nk bagi kn?...tapi nak tumpang naik boley?

    BalasPadam
  2. alamak.... kereta idamanku~

    BalasPadam
  3. @AdamXis : wslmboleh2 je tumpang naik.. heheh

    @Tasha : semua orang idam kan keta ni..

    BalasPadam
  4. wahh mmg gempak tajuk kamu yerr hihi...ingatkan btoll laa dpt keta tue...apa2 pun tahniah yerrr jadi pemenang komen terbaik GTO ;)

    BalasPadam
  5. hik3..i owe u 35 gto pointz..nanti e-mail no akaun maybank..rabu or khamis ni eden transferkan...

    BalasPadam
  6. @Eyriqazz : tq eyriqazz.. nanti aku email ye.. tq2 semoga ko murah rezekinya

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..