Tergempar Tahi Bintang Jatuh Ke Bumi Kuala Lumpur

2/08/2011 02:05:00 PTG , 11 Comments

Salam,

Tengahari buta ni.. ada juga orang nak buat kelakar ye.. ade ke patut rakan seopis dengan wife aku kata dia dengar berita ada tahi bintang jatuh ke arah KLCC.. sat.. sat.. ye.. nak gelak dulu.. hik2..

ni ke yang dinamakan tahi bintang

Puas aku google tak jumpa pulak pasal info tahi bintang jatuh dekat KLCC ni.. hehehe.... apa pon kalau korang ada sumber boleh tinggalkan link dekat komen ye.. aku jenguk dari opis aku tadi elok lagi KLCC tu. hehehe.

Macam-macam orang sekarang ni... tahi sendiri pon tak leh nak cuci tahi bintang yang disebukan nak tengok.. hehehe..

Nak tahu cerita pasal tahi bintang boleh roger blog naimcrackon

** Sesekali buat lawak tengahari ni.. hilang sikit rasa tension ni..hik2

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. @phreak-id : hahaha.. memang lawak orang yg kata tahi bintang tu jatuh.. mati2 dia suruh orang umah aku tanyakan sumber jatuh dekat mana.. hehehe

    BalasPadam
  2. abg dia kata bukan tahi bintang jatuh la,tapi cahaya macam tahi bintang ada 3 diaorang nampak dekat KLCC,semalam dalam kul 10lbh kat tv1 keluar berita terkini...

    BalasPadam
  3. abg dia kata bukan tahi bintang jatuh la,tapi cahaya macam tahi bintang ada 3 diaorang nampak dekat KLCC,semalam dalam kul 10lbh kat tv1 keluar berita terkini...

    BalasPadam
  4. malarang-kak : yg semalam dlm tv1 tue bukan gimik utk anugerah seri angkasa ker?

    BalasPadam
  5. @malarang-kak : cakap dengan kak leha taik bintang tak nampak.. taik mata adalah.. hehehe.

    @Far_east : memang ada ke dekat berita tv1 ke? tak ada keluar dekat paper pon.. kalau gimik semua kena kencing lah ni.. hik2

    BalasPadam
  6. yup masa tgh tgk tv1 smlm dlm pukul 10 lebey sket tetiba muncul muka Farit Ismet baca berita...

    mula tue dia cakap serius tapi bila nak ending dia sebut pasal anugerah seri angkasa tue...

    BalasPadam
  7. @far_east :hehehe.. tulah.. tadi cik malarang call pon kata rupanya gimik anugerah seri angkasa.. hamapagas betul.. hehehe

    BalasPadam
  8. hihi tue la pasai..apa punya gimik daa

    BalasPadam
  9. klu nak tengok tahi bintnag kna cari tempt yg gelap. langit mesti gelap & tak berawan.
    kalau nak tengok bila tahi bintang akan muncul/ jtuh & berapa byk..aku ada buat kalendar dapatkan kt sini

    Jadual Fenomena Astronomi Tahun 2011

    BalasPadam
  10. Aku baru tahu tahi bintang tu ape hihi

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..