Siapakah Pemilik Angka Follower 2442

2/08/2011 11:56:00 PG , , 7 Comments

Salam,

Malam semalam sebelum aku nak melabuhkan tirai untuk beradu sempat aku jenguk-jenguk semua blog kawan yg dah 4 hari aku tak tengok.. sekali aku masuk blog jejaka ni.. aku tengok follower dia mempunyai angka yg menarik.. 2442.. angka yang aku suka sebab ada kombinasi no. 2 & 4..

Dulu pernah nak guna angka tu sebagai no. keta aku.. tapi tak dapat... sekarang dapat capture follower pon jadilah.. hik2

aku curi gambar dekat atas dari blog darkbatman.. sebab aku suka angka follower tu

Tahniah kepada darkbatman kerana mempunyai follower yang dah semakin bertambah dari hari ke hari.. syabas.. kalau korang nak tips macam mana nak kasi badan berotot-otot macam lelaki kelawar ni.. terjah je dekat blog DARKBATMAN.


Nota kaki : Perlu ke setiap blog mempunyai follower yang ramai? sejauh mana kebenaran follower memainkan peranan dalam menjana trafik blog?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. muncul jugak entri nie...dari tadi klik tak display apa2 pun...

    bagi saya kalau ada follower ribu2 pun tapi xder sorang pun baca apa kita taip tak bermakna jugak...

    BalasPadam
  2. mempunyai follower yang ramai mungkin berbeza pada pandangan setiap orang kan. tapi memang ada kepentingannya. bagi pendapat peribadi saya, janji kita dapat betul2 kawan yang berkualiti berbanding kuantiti

    BalasPadam
  3. @Suffer8zine : wah apa kurangnya suffer8zine ramai juga followerkan.. hehehe

    @Sharinginfoz : memang seronok.. bayangkan kalau follower tu setiap sorang tiap2 hari baca entri kita.. tak ke seronok

    @Far_east : oh yeke.. ada problem kot blog asaya ni tadi.. teringin juga merasa follower 1k tapi tak tahulah bila kan.. hehehe

    @eelobor : setuju n betul apa awak cakap tu.. biar sikit follower tapi reader yang setia ramai.. mcm kak yanmieonline.. follower dia hanya beberapa ratus je.. tapi pembaca blog dia.. ribu2 sehari.. macam tu baru power.. kalau follower boleh tukar sebagai RM kan bagus.. hehehe

    BalasPadam
  4. okehh nt saya jadik follower guna nama berbeza2 ekk bagi cukup 1k...hihi

    BalasPadam
  5. @far_east : takkan sampai gitu kot.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..