Perkembangan Banjir Di Johor - Rumahku Banjir

2/02/2011 08:31:00 PG , 9 Comments

Salam,

Malam tadi aku terima beberapa gambar update dari sepupu yang duduk sebelah umah aku berkenaan keadaan banjir di daerah Pontian.

Huhuhu amat menyedihkan melihat keadaan sekeliling umah yang dah boleh naik rakit batang pisang.

kredit photo dari Saiful-agrofarm

Petang ni insyaallah lepas habis koje aku akan gerak terus balik ke Johor.. so doa2lah ye semua selamat sampai.. apa yang akan dijangkakan adalah jalan dah semestinya akan jam ekoran semua warga kota akan pulang bercuti ke kampung masing-masing.

Apa pon kepada yang memandu sendiri  hari ini untuk pulang ke kampung berhati2 dijalan raya. Semoga selamat sampai kedestinasi masing.


Nota kaki : Nampak gaya kalau air tak surut malam ni aku kena dukunglah cik.pn masuk ke rumah.. hik2.
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. pepun bro ahm perlu berhati2 ya..jalan licin dek ujan xlekang.heh

    BalasPadam
  2. @aizatjohor : tq2 insyaallah malam ni drive slow je..

    BalasPadam
  3. bro.silap taep nama ayah saya tu..hehe

    BalasPadam
  4. huhu.. dulu kat perlis banjir... budak2 bukan tahu risau,lagi suka lagi ada la.. haish..

    BalasPadam
  5. @Aizatjohar : hehehe sory bro.. kepada asik ingat johor tu yg salah taip.. tq ingatkan..

    @Aida Azryn : jangan main2 banjir ni.. dah ada mangsa yg mati dekat johor dengan melaka..

    BalasPadam
  6. kami pown akan balik johor petang nie.harap banjir semakin surut la kan.

    BalasPadam
  7. @Upprofits : insyallah tq2

    @Fasha : semoga semuanya selamt sampai kepangkuan keluarga

    BalasPadam
  8. semoga cepat surut banjirnya,, ga ada korban jiwa.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..