Nuffnang Featured Blogger for the month of February is c33ram00n.blogspot.com

2/02/2011 02:32:00 PTG , 2 Comments

Salam,

Wah siapa sangka untuk bulan Februari ni seorang blogger popular yang meminati warna hijau telah dipilih oleh nuffnang untuk menghiasi ruangan "Nuffnang Featured Blogger" sapa lagi kalau tak bukan Ceeramoon..

Jom kita ikuti sedikit luahan rasa beliau di segmen Nuffnang Featured Blogger...

kredit dari nuffnang

Hi kawan-kawan
Tak sangka saya adalah blogger yang terpilih untuk Nuffnang’s Featured Blogger bagi bulan Febuari, seronoknya!!! *excited lebih.

So, kepada sesiapa yang tidak mengenali saya. Saya adalah ceera dari c33ram00n.blogspot.com

Sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut. Ingin saya perkenalkan serba sedikit tentang diri saya.

Saya adalah peminat hijau. Kalau anda bukak blog saya, mata anda akan diceriakan dengan warna hijau. =) Tahun ni, umur saya 29 tahun. Tapi kalau ikut bulan, belum sampai 29 lagi tau, baru 28, hehe.. bulan 9 nanti baru masuk 29 tahun. Motip bagitahu bulan September, =P. Saya sudah berkahwin, dan mempunyai seorang anak perempuan yang bernama Keisha. Saya adalah seorang yang happy go lucky, sempoi dan simple. Malah saya nampak banyak bercakap di dalam blog *suka bercerita tapi sebenarnya amat pemalu bila berjumpa di luar. Ok ini tak kelakar, saya memang pemalu.. sila percaya!!!

Katakan ada yang terserempak saya di luar, terus saya macam tiheeeee.. tak tahu nak cakap apa, =P



Itu adalah sebahagian petikan dari website nuffnang.. so kalau korang nak tahu kisah selanjutnya jom terjah di "Nuffnang Featured Blogger"


Nota Kaki : Bro eyriqazz aku tak sabar nak tengok ko pulak masuk dalam carta Nuffnang Featured Blogger Tahun 2011 ni..
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. best kan baca blog ceera....

    hai awak... singgah ke sini....

    ;)

    BalasPadam
  2. @IxoR : insyaalah nanti saya singgah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..