Nak Like ke tak nak orang-orang ni

2/09/2011 09:03:00 PG 9 Comments

Salam,

Pagi-pagi macam biasa... sebelum start koje.. check email dulu dah tu tengok akaun nuffnang, buka twitter n last check facebook.

Selamat Pengantin baru sepupu aku.. pengantin lelaki ni macam budak lagi..hik2

Tengah-tengah layan gambar masa majlis kawin dekat johor.. ternampak pulak satu benda dekat sidebar facebook aku.. nak tahu aku tengok apa? tengok dekat bawah ni..

"Recommended Pages" ooohh nilah dia sapa tak kenal seorang bekas Perdana Menteri dan seorang lagi bekas Timbalan Perdana Menteri.. rupanya ada orang suggest minta like rupanya..

Nak "like" ke tak nak... hehehe.. kasi cadangan nak like yang mana ni.. nanti like salah seorang kata aku main politik pulak.. hik2

*** Banyak2 rakan facebook korang.. korang like tak nama-nama besar dekat atas tu..

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. yeah faiz like jerr nama2 besar nie...dulu pikir camtue gak takut kata main politik tapi laa rasa nak like sebab ketokohan seseorang...

    suggest kamu like mantan PM kita.. ;)

    BalasPadam
  2. i like.. he..he tak kisah le. ambik knowledge je..

    BalasPadam
  3. @saya_arief : ok2 tq

    @Far_east : tq2 betul2 harap2 tiada yang anggap ini isu politik.. hik2

    @Darkbatman : wokey tn. bila lelaki kelawar kata like.. kita like jelah.. hik2

    @Adzriel AB : betul2.. yg baik kita guna yang buruk kita jadikan pengajaran.. that right?

    BalasPadam
  4. dengan bangganya saya mengLIKE mantan PErdana Menteri

    BalasPadam
  5. @sw33tdarling : wah.. tahniah2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..