Happy Birthday Nuffnang Kali ke-4

2/27/2011 07:30:00 PG , 11 Comments

Salam semua,

Siap sangka dalam diam-diam dah 4 tahun genap penubuhan komuniti nuffnang.. dan sejak ditubuhkan pada 27hb Februari 2007 nuffnang telah melahirkan ramai blogger-blogger berjaya yang mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan.




Sepanjang setahun lebih bersama nuffnang memang menyeronokkan dengan pelbagai aktiviti yang dianjurkan bagi mengeratkan hubungan sesama blogger dan pengurusan nuffnang.

Di harapkan nuffnang akan terus maju ke hadapan sebaris dengan syarikat2 gergasi diluar sana.. kepada rakan-rakan blogger disana teruskan setia bersama nuffnang.. "tiada anda tiadalah nuffnang"

*** Nuffnang tidak menjanjikan banglow atau kereta mewah untuk anda.. tapi berapa ramai yg telah hidup mewah kerana setia bersama nuffnang..

*** Bahagiakah anda bersama nuffnang?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. happy birthday nuffnang~ 4 thn dah nuffnang ni rupenye..

    BalasPadam
  2. ooo arini besday nuffnang kerr?

    BalasPadam
  3. @nur afiah : ye dah 4 tahun genap hari ini

    @far_east : ye.. tadi tengok dalam blog nuffnang..

    BalasPadam
  4. wah... happy birthday nuffnang... kasik BE lebih sikit. ahhaa

    BalasPadam
  5. happy birthday nuffnang.. ada hadia apa lagi depa nak bagi plak neh..huhuhu

    BalasPadam
  6. @suffer8zine : tulah tak sangka dah 4 tahun..

    @Sharinginfoz : betul tu.. sapa yg dah join nuffnang 4 thun ye..

    @tenangsudey : Betul2 kasi hadiah BElah..hehehe

    @Abu : hadiah be kot.. tunggu je nanti

    BalasPadam
  7. Happy happy birthday horay horay horay to day is your birthday so um yeah wooo. thank you

    BalasPadam
  8. Awesome collection! I like pretty much all of them, thanks for sharing

    BalasPadam
  9. i am posting weekly one blog . for me i think there is no limit for posting good blog great stuff means no problem

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..