Dadah: Vokalis kumpulan rock terkenal direman tujuh hari

2/02/2011 04:59:00 PTG , 12 Comments

"BERTITA TERKINI "

MELAKA 2 Feb. – Seorang vokalis sebuah kumpulan rock terkenal dan isterinya

yang disyaki memiliki dadah ditahan reman selama tujuh di Mahkamah Majistret, Ayer Keroh di sini hari ini bagi membantu siasatan.

Artis berusia 43 tahun, isterinya, 31, bersama seorang anaknya berusia empat tahun ditahan polis ketika menginap di sebuah hotel bajet di Melaka Raya di sini, petang semalam.

Utusan Malaysia difahamkan sepasukan anggota dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Melaka Tengah yang menyerbu bilik penginapan artis berkenaan hasil maklumat orang awam telah menjumpai sejumlah dadah jenis syabu dan ganja dalam sebuah beg. – Utusan


** SIAPAKAH ARTIS ITU?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    BalasPadam
  2. @Zubir Othman : insyallah akan dijejaki blog anda

    @doubleheartteam : tak tahulah sapa.. tunggu esok berita mesti dia g tahu.. kesian sebab ada baby pulak tu

    BalasPadam
  3. Alahai.. dadah ni memang menghancurkan bangsa la.. nak tau gak siapa yang terlibat..

    p.s header baru ye?..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  4. salam pagi khamis =)

    baca kat beutiful nara dia cakap ameng spring

    BalasPadam
  5. erm kesian kat baby tu..moga2 dia tak ikut jejak langkah mak ayah.

    BalasPadam
  6. tengok kat berita dh boleh agak sapa...wlupun wajah dikaburkan...

    semoga diorg ni sedar dan berubah...jgn jadi hamba dadah lagi..merosakkan diri je

    p/s: myvitrd...sibuk tak skrg? deqdeq nk melamar menjadi juri utk contest yg deqdeq bakal buat nnt...sudi tak?

    BalasPadam
  7. tettt dah tahu pun sapa vokalis tue...tgk pic dia dlm berita harian tadi even dikaburkan pun still tahu siapa dia hihi.....

    BalasPadam
  8. @nur :memang ramai artis kita rosa sebab dadah ni.. sumber mengatakan Ameng Spring..

    @syssyira :betul2 dengar pon kata aming spring juga

    @farhana : betul tu..kesian dekat baby yg tak bersalah tu.. harap2 dapat keinsafan kedua ibu bapanya

    @Deqdeq : ooo dah masuk berita ke? tak perasan pulak ye..

    **sory lambat replay msg dekat kg no. line.. wah nak jadi juri.. contest apa tu.. hik2.. kalau benda baik boleh je.. bila start nak jadi juri tu.. contest dah jalan ke?

    @far_east : hehehe.. tiada rahsialah lagi tu.. kesian baby tu.. kalau mak ayah sabit kesalahan jadi yatim budak2 tu

    BalasPadam
  9. ala...sbb lmbt reply deqdeq terpaksa cari juri lain...

    contest akan dilancarkan tgh malam ni (5 Feb 2011)...

    myvitrd check la dulu hadiah dan juri contest tu...myvitrd wajib join tau sbb dah terlepas utk jadi juri...heheh

    BalasPadam
  10. dadah mmg perosak bangsa, agama dan negara betul la..
    jgn la sekai-kali cuba nk dekati najis dadah ni..
    nauzubillahiminzalik..

    BalasPadam
  11. @deqdeq : wokey it ok2. takpe.. nanti saya check contest tu.. ni pon baru je landing dekat kl.. setelah puas cuti

    @Nur Ngafiah : betul2 tu dadah memang perosak segalanya.. so jgn sesekali nak mencuba

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..