Churp Churp Oh Churp Churp Sikit-sikit Lama-lama Boleh Cash-out

2/23/2011 04:39:00 PTG , , 9 Comments

Assalamualaikum Semua,

Alhamdulilah baru dapat duduk depan pc sambil layan internet.. pagi ni ada ke sebukkan sikit ditambah pulak dengan macam-macam penyakit user dekat opis ni.. dan namanya kulikutif tu apa yang bos suruh buat kita buat jelah..jangan dok merungut-rungut ye.. saya yang menurut perintah bos..

Macam biasa bila dah online ni semua nak check n semua nak semak.. first mesti aku buka akaun nuffnang.. dah tu baru buka akaun churp churp.. tapi sekarang ni aku kurang rajin sikit nak tengok nuffnang punya akaun.. sebab buffered earning semua tengah tido dengan nyenyaknya.. aku pon malas nak kacau.. biar dia tido puas-puas dulu.. hehehe.. agak-agak lagi sebulan baru aku nak g kejut dia.. :-)

Dalam kemalasan pon masih ada juga kerajinan nak buka churp-churp.. dan  hasilnya.. tengok dekat bawa ni...


Kata orang sikit-sikit lama-lama boleh cashout.. dah ramai dapat rasa cash out churp churp tapi aku tak dapat nak merasa..

Kalau nak merasa duit churp churp klik je DAFTAR SEKARANG



Nata kaki :  Pendapatan pasif ni memang menyeronokkan.. sapa sangka dengan beronline je pon leh buat duit.. nilah yang dipanggil duit terpijak.. tapi tak datang bergolek ye kalau tak dicari.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. wah, banyak dah tu...tahniah!!!

    BalasPadam
  2. chaiyok3 bro..Alhamdulillah,eden punya income ngan churpchurp bulan ni pun boleh tahan juga..tgh nak kumpul cukupkan 1 ribu..bila la agaknya ya...hak3..

    BalasPadam
  3. uihs..haha! kalu gua sudah Cash out tu..

    BalasPadam
  4. wah dah rm30 lebih byk dah tu.. ahaks aku baru dapat rm12 lebih jer..tapi alhamdulillah la ader jugak rezeki untuk aku tu..

    BalasPadam
  5. @aanie : tq2.. sikit lama2 jadi bukit kot.. heheh

    @eyriqazz : what? 1K gilo kentanglah bro.. tahniah untuk u eyriqazz..

    @relevan : hehehe.. tak cukup syarat nak cash out.. kalau eyriqazz dah terlebih syarat..hehehe

    @queen aida : takpe..pelan2 kayuh

    @Abu : betul2 tu rezeki tak d sangka2 sebenarnya..teruskan usaha abu

    @suffer8zine : betul2 tu bro..

    BalasPadam
  6. miza punya akaun churpchurp tersadai macam sampan buruk. tak reti lah nak guna. hehehe :)

    BalasPadam
  7. tak lama dah tu.aku punya baru jer cashout..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..