Broadband Maxis Cuma Dapat Edge line

2/04/2011 08:49:00 PG 5 Comments

Salam pagi,

Entri terpendek dari aku pagi ni.. walaupun niat hati memang nak mengupdate blog dari kg ni.. tapi di sebabkan line broadband Maxis aku ni cuma dapat Edge je menyebabkan aku hilang mood nak update..

oklah aku gi dulu.. tengah tercari2 lain dekat sudut umah ni..mana adaline?

P/S : Bilalah maxis nak upgrade line dekat kawasan aku ni….

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. lama dah terminate maxis broadband. letih bayar tapi slow. tukar celcom, pun slow juga. now pakai streamyx je. tapi still standby celcom kalau keluar ke mana2. hubby still dgn maxis.

    BalasPadam
  2. @Adzriel : tulah dulu pakai celcom.. dekat kg. ok sikit.. tapi dekat umah kl pulak hampeh.. tukar maxis dekat umah ok.. smpai kg. pulak hampih... huhu.. sabar jelah

    BalasPadam
  3. betul laa setiap satu line ada kelebihan dan kekurangannya..untuk lebih senang pakai jerr semua line hihi yg penting saya tetap setia dgn celcom...wpun kdg2 rasa nak hempuk jerrr broadband tue..terlampau slow....;)

    BalasPadam
  4. @Far_east : untuk nak hempuk.. saya pernah nak bakar broadband ni.. hehehe

    BalasPadam
  5. uishhh kamu lagi dasat ekk hihi

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..