Bila si dia peluk orang lain aku rasa apa

2/18/2011 12:01:00 PTG , 8 Comments

Salam,

Malam semalam sempat aku menjenguk adik ipar aku yang menyertai pertandingan nasyid di UKM-Bangi sempena pameran Palestine di UKM.

Boleh tahan juga penyertaan.. dan rata-rata semua dari Universiti tempatan dan adik ipar aku ni mewakili Institut Perguruan Pulau Pinang... kira peserta paling jauhlah ni.

Iklan makan kejab ye....

aku memang hantu makan char koew teow.. lagi2 makan kalau orang belanja.. hik2

bersambung semula.. teruskan baca...

Tapi malangnya pertandingan terpaksa dihentikan lebih sejam kerana hujan turun dengan lebatnya.. sampaikan  banjir tempat kita orang duduk bawah khemah ni. Alhamdulilah lepas hujan reda sambung semula.

Akhirnya korang tahu sapa yang menang? sapa lagi team adik ipar aku lah.. hehehe .. adik ipar aku menang tempat pertama.. hadiah kalau tak silap wang tunai kot RM500.. balik penang nanti nak minta belanja ni..heheh

oklah penat nak cerita .. korang tengok je gambar dekat bawah ni dulu ye.. 


tajuk aku dekat atas merujuk gambar ni.. hehehe.. sebab tu aku tak rasa apa-apa.. sebab cik.pn. malarang peluk adik dia sendiri.. hehehe.. aku jadi pemerhati je dekat belakang...


antara barisan peserta nasyid malam tu.. yang toleh belakang tu adik ipar aku.. tak tahulah pasal apa dia toleh time orang tengah nasyid..


memang layak menang sebab persembahan malam tu dia orang buat pelbagai gaya.. heheh puji sikit ni.. sebab nak minta belanja.. orang tu dah menang tempat pertama.

** sesekali layan nasyid ni best juga.. asik dengar lagu rock kapak je.. sesekali rohani ni kena cuci juga ..

*** kepada kaum adam jangan lupa g solat jumaat ye... kaum hawa jangan pulak g shoping dekat pasaraya time kaum adam g solat.. hik2

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. tetiba teringat group nasyid time kat kolej dulu..... those were the days.....

    BalasPadam
  2. @cikpia : wah ahli nasyid juga dulu ye.. sekarang dah ahli blogger ye.. hik2

    BalasPadam
  3. hik3....ingatkan bro yang peluk somebody tadi...

    P/s ;bsk turun badminton tak?eden InsyaAllah turun...dah laam tak pegang raket,...hak3..

    BalasPadam
  4. @eyriqazz : hahaha..mau terbang piring dekat umah tu kalau aku peluk somebody ..hehehe

    alamak aku lupa pasal badminton churp2 ni bro.. ari ni aku koje pulak tu.. tengok nanti kalau sempat aku terjah ye..

    BalasPadam
  5. baiknya abg ipar nih....sanggup luangkan masa tgk adik ipar msk pertansingan nasyid....

    BalasPadam
  6. @deqdeq : tulah.. untungnya jadi adik ipar saya.. hehehe

    BalasPadam
  7. السلام عليكم baru first time jenguk blog nie. Byk info menarik tutama ttg Myvi. Mike org Perak ke? Kg mana? Salam Ipoh Mali Talak Sombong !

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq2.. saya org johor.. wife org penang.. tq sbb dtg ke blog buruk ni.. :-)

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..