Berapa nilai blog anda dalam USD | Semak di Stats2u.com

2/13/2011 12:42:00 PG 5 Comments

Salam,

Sebelum nak masuk tido ni.. aku memang suka kongsi info yang tiba-tiba terlintas difikiran ni.. apa kata korang semak blog korang semua sejauh mana kekuatan blog korang dari segi PR, Backlink, dan kalau rasa-rasa nak jual blog korang tu ada nilai tak.


 yang ni statistik milik myvitrd blogger setahun jagung..

 

sapa tak kenal tokey tiger show eyriqazz tengok nilai blog dia dalam USD


yang ni milik kak yan blogger yang pakar dalam SEO dan kini mempunyai PR3


dan yang terakhir ni.. jutawan muda untuk 2 orang cahaya mata comel kak redmummy


Mesti korang tertanya-tanya macam mana aku nak tengok statistik blog aku ni.. ok jangan risau klik je dekat link stats2u korang boleh semak sapa-sapa punya blog yang korang suka..

Selamat malam semua.. jumpa lagi.. wasalam


** kalau blog korang ada nilai untuk dijual sanggup tak korang nak jual blog korang sendiri?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. :) :) :)
    kena test nih
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    BalasPadam
  2. @Mknace : terbaik!!!! test jgn tak test

    BalasPadam
  3. tanak test ah.. blok aku masih dalam taraf bebudak hingusan lagi..

    BalasPadam
  4. informasi yang berguna thnx!

    BalasPadam
  5. @sicko^ : :-) tak nak takpe.. kita sama sahaja..

    @zeeleey : ok sama2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..