Bayaran Sponsored Post Diterima

2/09/2011 02:40:00 PTG 9 Comments

Salam,

Alhamdulilah sapa sangka dengan hanya menulis entri je ada orang nak bayar.. bayangkan kalau satu entri dibayar RM10 dan sehari korang mampu jana 5 entri dah tentu-tentunya korang boleh dapat sehari RM50.

Persoalannya : Ada ke orang bayar kita bila kita buat entri ni?

Jawapannya : ADA

bukti bayaran yang aku terima dari sponsored post.. Tq Eyriqazz

Kalau korang perasan sebelum ni aku ada masuk contest anjuran rakan blogger kita yang mana sekiranya entri untuk contest tersebut menarik perhatian beliau, beliau akan menawarkan satu sponsored post berbayar.

Akhirnya entri aku "Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com" berjaya mendapatkan sponsored post tu. terima kasih eyriqazz sebab pilih blog cap ayam ni.. rujuk entri "Tourism Selangor dan MySelangorStory 2010"


Satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan apa bila diberikan satu sponsored post yang perlu disiapkan kurang dari 24 jam.. memang kelam kabutlah rasanya.. tapi alhamdulilah berjaya juga aku seatlekan.


** nak merasa juga bayaran sponsored post dari eyriqazz terjah contest Sponsored Post Dari Eyriqazz.com tarikh tutup 28hb Februari 2011




*** Teringin nak merasa sponsored post dari nuffnang pulak tahun ni.. rasa-rasa nuffnang nak bagi tak?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. tahniah bro. miza kata nak join tak terjoin lagi. tahniah :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah dpt rezki tue...bukan senang nk dpt kepercayaan otai eyriqazz nie...tahniah yerrr

    BalasPadam
  3. wahhh...
    makin masyuk la en ahm ni..

    BalasPadam
  4. pinjam header kamu sebagai rujukan kat entri saya ekk... ;)

    BalasPadam
  5. @Miza Yusof : tq2.. join je.. mana tahu ada rezeki

    @Far_east : hehehe.. rezeki2.. nak pinjam header boleh je.. jgn salah guna ye.. hehee

    @ita cutevirus : tq2.. rezeki bini.. hehehe

    @Zura : memang best pon..joinlah contest eyriqazz tu

    BalasPadam
  6. insyaAllah tak kan salah guna header tue..hehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..