Bank Rakyat Lantik Duta Baru | Saya bukan Along tapi saya mau tolong

2/15/2011 11:08:00 PG , , 11 Comments

Salam Maulidur Rasul untuk semua umat islam didunia, sabtu lepas aku ada pergi jalan-jalan dekat Mid Valley kebetulan masa tu adik ipar aku yang comel tu nak g shoping katanya sambil nak belanja aku beli iron baru.

So kebetulan dah sampai Mid Valley ada pulak pameran suaian perniagaan 2011 di Dewan 1 MDEV.. dah terlanjur lalu aku masuklah nak tengok apa yang manarik dalam tu.

Memang tak rugi aku masuk dalam tu.. sebab aku kekenyangan makan pelbagai makanan yang disediakan untuk tetamu.. rata-rata semua peserta pameran terdiri dari IKS Bumiputera. Kata orang tu kalau nak tahu produk-produk keluaran IKS tu datang masa tu barulah tahu.

 Ada peluang ke nak jadi Duta Bank Rakyat ni.. aku dah promosikan ni tawaran pinjaman peribadi sehingga RM200,000.00 ... kalau korang semua bercita-cita nak dapatkan pinjaman peribadi dengan kadar interest serendah 3.25% datanglah berkunjung kemana-mana cawangan bank rakyat berdekatan ye...
[Iklan Percuma ni hik2]

** Kami bukan Along, tapi kami mau tolong **

 sentiasa bersama.. gembirakan hati isteri barulah hati sendiri boleh gembira..

** Kalau Jejai boleh jadi Duta Kicap takkan aku tak boleh jadi Duta Bank Rakyat ... hehehe..

*** korang rasa perlu ke kita ambil personal loan ni?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. Perghhh cayalah..tahniah kerana berjaya menjadi Duta dan Model untuk Bank Rakyat..hehe..agak-agak nak suruh lu guarantor loan dalam 1 juta buleh tak? Nak bukak kilang kicap..haha

    BalasPadam
  2. @queen aida : tq2 dah join?

    @Sharinginfoz : hehehe.. cari makan bro

    BalasPadam
  3. @Jai : hang punya pasal.. 1 juta takda hal.. kalau itu tokey rimau mau kasi besar kandang pon boleh pinjam juga...hehehe..

    BalasPadam
  4. @queen aida : ooo ni salah seorng pelanggan bank rakyatlah ni..masyukkk..hik2

    BalasPadam
  5. hehe ingat tadi sapa laa jadi duta bank rakyat

    BalasPadam
  6. Arghh! Sorang jadi duta kicap, sorang jadi duta bank. Aku nak usha Dr Rozmey lah jadi duta dia. Hahaha

    Terbaru > Monday Blues
    > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3) >Blog Best : Roq's Blog

    BalasPadam
  7. mestilh..dh nk msuk 3thn dh ngeh2

    BalasPadam
  8. @Far_east : hehehe.. saja buat panas entri..

    @Phreak-id : boleh je.. hehehe.. mana tahu leh jadi pelakon lepas ni.. hehehe

    @Queen aida : wah lama tu.. tentu dah aktif berblog ni.. basgus2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..