Apa Punca Katak Ni Keluar Dalam Blog

2/26/2011 09:58:00 PTG 6 Comments

Salam malam semua,

Dah seminggu aku perasan setiap kali buat blogwalking mesti aku jumpa katak beku dalam ais.. pasal apa katak-katak ni keras.. ada orang buat business jual katak ke?..


Ada satu blog aku jumpa tu.. langsung tak boleh nak baca entri dalam tu sebab penuh dengan katak yang dia ternak.. Masih tercari-cari jawapan macam mana nak solve masalah katak ni.. korang boleh rujuk blog Bardbahtiar.

Nota kaki : Korang kalau upload gambar untuk dimasukkan dalam blog ni korang hostkan dekat mana?


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. blog saye la yg bnyk katak kuar tu...
    isyy..nk marah tul..
    tp kuar klu bukak gne IE je..
    sume pix dr imageshack sume jd cmtu..huhu
    thanx for the info sis..

    BalasPadam
  2. @IEyla : alamak tn.tanah datang.. hehehe.. yeke guna IE je.. saya guna crome tengok ok je.. ada satu ekor je katak terselit lagi..

    BalasPadam
  3. register domain aje...

    http://stream.imageshack.us/content.php?page=register_domain

    pastu hilang la katak2 tu

    BalasPadam
  4. Katak tu tak hilang terus... Mungkin mengambil masa yang lama.. Huhu.. Sebab dorang (tuan punya web IMAGESHACK) bukan guna cara auto.. Dorang guna cara manual rasanya...

    BalasPadam
  5. sign up dulu pastu baru register domain..

    BalasPadam
  6. @yiedpozi : kalau tak berdomain tak boleh ke? atau register blogspot kita tu je.. tq bagi info bro

    @Aida Azryn : tq2 moga2 katak2 tu cair semua.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..