Aku Menang Nokia N8 smartphones | Nokia Ovi Workshop Bloggers' Contest Results

2/17/2011 02:17:00 PTG , , 18 Comments

Salam,

Tengahari panas-panas ni.. sapa tak gembira bila buka-buka email je tengok Subjek : "Nokia Ovi Workshop Bloggers' Contest Results".. wah.. memang dah lama aku tunggu-tunggu ke putusan sapakah 4 orang yang bertuah itu yang berjaya memiliki Nokia N8 tu.

Nokia N8 ini milik siapa? 

Dengan sepantas kilat aku open email tu dan ini yang dimaklumkan oleh pihak nuffnang kepada aku..

Dear Nuffnanger,

Thank you once again, for being part of the Nokia Ovi workshop for bloggers last December! As you're all aware, there was a post-workshop competition for all attending bloggers where four Nokia N8 smartphones would be given out to bloggers according to the categories as below:

- Top 2 bloggers with the best/most creative marketing initiatives
- Top 2 apps with the highest number of downloads

We're glad to announce that we finally have the winners for this contest, and they are as follows:

Top 2 bloggers with the best/most creative marketing initiatives
1. Filivi Alexander of http://nonacapsa.blogspot.com (http://store.ovi.com/content/80291)
2. Soo Wei Siong of http://wssoo.blogspot.com (http://store.ovi.com/content/88513)

Top 2 apps with the highest number of downloads
1. Tai Choo Yuan of http://money-specialist.com (http://store.ovi.com/content/77174)
2. Serge Norguard of http://dustyhawk.net (http://store.ovi.com/content/76809)

Congratulations to the winners, and thank you to all of you who participated in the contest! We hope to have you participate in other Nuffnang contests/events in the future :)

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.



huhu... rupa-rupanya tuah aku takda nak memiliki Nokia N8 tu.. sebab orang lain yang bertuah.. apa pon tahniah kepada 4 orang blogger diatas kerana berjaya memiliki Nokia N8.

Antara sebab kenapa aku masih setia dengan nuffnang adalah walaupun nuffnang buat masa ini sepi dari memberi buffered earning kepada aku tapi contest dan event tak putus-putus diadakan.. semalam baru je dapat 2 lagi invitation dari G+Plus.. tak tahulah dapat join ke tidak .. sebab masa tu macam aku nak balik kampung.

Terlepas Nokia N8.. ada lagi hadiah menanti ... join sekarang Milo Fuze


Teruskan setia bersama Nuffnang kerana mungkin satu hari nanti rezeki aku pulak dapat Smartphones siapa tahukan?

** Apa pandangan korang.. ramai blogger dah beralih kepada syarikat pengiklanan lain.. korang macam mana masih setia dengan nuffnang?
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

18 ulasan:

  1. huhu..xpe..xde rezki...
    lain kali try lagi..hehe..
    rajin ek join..nk try la pasni..hehe

    BalasPadam
  2. baru nak ucap tahniah hehe

    tak per blom rezki lagi tue

    apa2pun saya still dgn nuffnang jerr...

    BalasPadam
  3. jgn risau.. arini ari diorang, esok lusa, mungking ari ko plak

    BalasPadam
  4. tkda rezeki. insyaAllah lain kali cuba lagi. rezeki ada dimana-mana mungkin satu hari nanti nama bro pulak terselit :)

    BalasPadam
  5. @iEyla : tulah.. kali ni takda rezeki.. tapi kalau nak subscribe dekat hp.. klik je banner hijau dekat blog ni..

    @Zura : bagus2.. teruskan setia dengan nuffnang

    @Far_east : kalau ucap pon takpe.. hehehe.. takde rezeki kali ni.. blogger lain lagi power

    @Sicko : insyaallah.. esok lusa mana tahukan

    @Miza Yusof : insyaallah.. betul tu.. rezeki ada d mana2 sahaja..

    BalasPadam
  6. nie bagi ucapan khas..

    TAHNIAH sebab tak menang contest lagi hehe

    BalasPadam
  7. tak apalah yang penting dah cuba yang terbaik kan

    BalasPadam
  8. @far-east : terima kasih.. bunyi perli je..hehehe

    @sharinginfoz : betul2 bro.. yang penting happy

    BalasPadam
  9. xpe..
    try gi len kali..
    chayok2~!!

    BalasPadam
  10. kalo ikut hati mmg nak beralih..tp masih blm mampu..hehe..

    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Make Your Own Personalized Gifts Here

    BalasPadam
  11. Haha. samalah bro. bukan nasib kita. Aku lagilah, awal-awal dah surrender. tak submit pun email last sekali tuh sebab aku tak kempen langsung.

    lol


    Terbaru >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3)

    BalasPadam
  12. @Syuhada : insyaallah

    @Suffer8zine : insyaallah lepas ni test lagi

    @bardboo : sabar je dulu.. setia je dengan nuffnang.. up kan trafik banyak2 lepas tu ada peluang boleh test market lain..hehehe

    @Sekamar rindu : tulah..belum ada rezeki lagi

    @phreak-id : kita serupa bro.. menyerah kalah ke bro sebelum berperang.. heheeh.. sabor jelah..

    BalasPadam
  13. For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

    BalasPadam
  14. xper bro..cuba lagi lain kali...nuffnang?hik3..enough said, saya akan terus setia..nuffnang dah banyak menggembirakan hati ini...tepuk dada,tanya selera...

    BalasPadam
  15. @eyriqazz : insyallah bro.. teruskan bro setia pada nuffnang.. walaupun banyak godaan mendatang..hehe2.. saya pon terus setia dengan nuffnang walaupun BE menyepi.. cubaan

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..