Aku masih bernafas

2/07/2011 11:22:00 PTG 3 Comments

Salam,

Alhamdulilah setelah 4 hari terputus talian internet bila dapat online je.. macam-macam nak tengok, macam-macam nak update.

Blog, email, facebook & twitter semua dah bersawang.. hik2.. apa pon tq kepada semua pengunjung yang sentiasa datang melawat blog ni.. walaupun tidak terupdate..


Insyaallah esok aku akan bersihkan sawang-sawang dalam blog ni.. almaklum jelah baru sampai dari kampung ni kepenatan masih terasa.

Kepada yang tertinggal episode2 drama tv3 tu.. sabar .. insyaallah esok atau lusa aku cuba kemaskini semua episode yang tertinggal tu..

Kesian korang semua tertunggu-tunggu episode2 baru tu ye.. ok izinkan aku berihat dulu.. esok kita ketemu lagi..

Selamat malam semua.. wasalam


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. kamu sentiasa dilawati kerana belog kamu memang best... ;)

    BalasPadam
  2. @far_east : tq sentiasa beri sokongan..

    BalasPadam
  3. ur welcome...anda antara blogger yang pasti saya jengah tiap2 ari dan jika sempat pasti akan saya komen...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..