Airasia Big Sale : 1,000,000 seats up for grab now!

2/22/2011 09:38:00 PG , 8 Comments


Salam,

Mengimpikan terbang ke destinasi impian anda? kini Airasia menawarkan 1 juta tempat duduk untuk direbut bermula dari tambang serendah RM5.

Booking Period:
22 February 2011 - 27 February 2011
Travel Period:13 September 2011 - 29 February 2012


Untuk membuat tempahan masuk di TEMPAH SEKARANG

** Pengalaman terbang ke Bali dengan Airasia tidak dapat dilupakan.. bagaimana dengan anda, pernah menggunakan perkhidmatan airasia?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. baru dok plan nak pi indon...

    BalasPadam
  2. xde plan nak naik flight, anak kecik lg....

    BalasPadam
  3. thanks. mmg tgh cari promotion mcm ni

    BalasPadam
  4. @Suffer8zine : memang murah bro.. jom terbang kali ni..

    @Far_east : apa lagi.. nilah peluang nak terbang dengan tambang murah ni

    @Matjoe : takpe bro kalau tak dapat kali next airasia banyak lagi promosi akan datang

    @rizal : sama2.. booking cepat2 sebelum orang lain booking.. hehehe

    BalasPadam
  5. murah2.. kena wat tempahan awal nie.. takut nanti jadi mahal balik..huhuhu
    i belive i can fly...

    BalasPadam
  6. fuhhh..nak booking jugak ni...nak pi mana ya? Oh,teringin nak pi Australia tapi duit tak cukup lagi..hik3..

    BalasPadam
  7. @Abu : betul2 tu cepat bro.. macam goreng pisang panas ni.. hehehe

    @eyriqazz : bos boleh g mana2 je.. no problem.. hehehe.. tengah masyuk tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..