Tolong Klik Iklan Aku!

1/13/2011 11:48:00 PG , , 13 Comments

Salam semua,

Hi Assalamualaikum kepada sesiapa sahaja yang visit my BLOG Ok.. Hope Korang Sume Sudi menjadi Follower saya OK. Erm Klu korang sume baik (harap2 sume baik la) Tolong saya Ok. Tolong CLICK la iklan Nuffnang OK. Sye Pon nk Gak merasai earning walaupon ciput..  [Petikan dari Seorang blogger]


Sorry buat entri yang macam ni.. sebenarnya aku tadi pergi baca satu entri di blog rakan kita berkenaan entri copy paste. aku bukalah satu blog yang dimaksudkan tu dan aku dijamah dengan ayat dekat atas tu..

Aku ingat dah takda orang lagi minta kita klik iklan Nuffnang tu.. rupanya masih wujud budaya klik ni.. ingat kepada sesiapa yang minta klik atau buat froud click iklan nuffnang.. blog anda mungkin akan disenarai hitamkan oleh pihak nuffnang.. sekadar mengingatkan diri sendiri dan rakan-rakan.

Kepada yang terasa aku minta maaf.. tujuan aku buat ni untuk mengingatkan diri sendiri dan juga rakan-rakan semua.. kalau korang tak suka pesanan ni.. boleh tekan butang X dihujung.

Apa pandangan korang tentang permintaan klik iklan nuffnang ni?

Nota kaki : Kalau nak cepat kaya nuffnang bukan tempat nak jadi kaya.. tapi kalau nak tambah pendapatan sampingan nuffnang mukin boleh membantu..


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. aiyak....macam ini olang pun ada ke...heheheh...

    tima kasih sbb ingatkan kami...

    BalasPadam
  2. mula2 baca tajuk ingatkan kamu yg minta klik kan hehe

    BalasPadam
  3. @deddeq : tulah pasal.. ini orang pon ada juga woo dalam donia ni.. heheh

    @far_east : :-) tajuk je gimik.. tengok ada orang klik tak.. hehehe

    BalasPadam
  4. tajuk mmg gimik habis...sbb tu DeQdEq klik...heheh

    BalasPadam
  5. dulu pernah terlibat dengan pakatan macam ni..skrg ni tak lagi..sebab biarlah duit tu datang sendiri..sebab suka merapu meraban dalam blog sendiri.nak luahkan perasan hati dan share macam-macam cerita.

    kalau kena banned dengan nuffnang baru dia tau langit tinggi rendah

    BalasPadam
  6. @deqdeq : hehehe.. jagan klik iklan nuffnang sudah.. saya tak suruh klik ye.. hehehe

    @kak ina kl : betul tu kak ina.. saya pon pernah juga.. tapi lepas terima email dari nuffnang..terus stop aktiviti haram ni.. kita nak sumber pendapatan dari yg halal..bukan menipu.. betul tak?

    BalasPadam
  7. hehhehe...kli DeQdEq nak klik iklan nuffnang dgn sendirinya DeQdEq akan klik..x yah suruh pun DeQdEq klik tau...hehheh

    BalasPadam
  8. @deqdeq : bagus2.. macam tulah cara yang betul2.he2

    BalasPadam
  9. ada untungnya klik tp kene lebih 0.2%, tp yg suruh klik2 ni biasanya newbie, x faham how blog advertising work

    BalasPadam
  10. orang yang gila dui saja yang buat camtu.

    BalasPadam
  11. @Matjoe : Memang betul kalau ramai yg klik kita juga untung..tapi cara minta klik ni macm tak elok..seolah2 mcm paksa je... bab how blog advertising work ni..aku pon tak tahu bro.. hehe

    @wni : biasalah.. dulu aku mcm tu juga.. tapi sekarang dah insaf.. hehehe

    BalasPadam
  12. bersederhana dlm bloging..xperlu rushing....

    BalasPadam
  13. takpe..nuffnang saya masih zero. insyallah, kalau ada rezeki tu, akan adalah tu. moga rezeki saya bertambah dgn hasil jualan part kereta yg tidak seberapa ini. mencari rezeki yg halal buat anak2.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..