Statistik Tahun 2010 Blog Myvitrd.blogspot.com

1/01/2011 12:20:00 PTG , 5 Comments

Salam,

Semua orang mahukan peningkatan..atau kejayaan lagi2 bila dah masuk tahun baru ni.. sama macam aku juga.. aku rasa sepanjang lebih setahun aku berblog banyak pengalaman manis dan pahit yang aku dapat dalam berblog ni.

Kalau tahun 2008 aku hanya post 2 entri je setahun.. punya malas gila... kalau dibahagikan 6 bulan sekali satu entri.. hahaha.. masuk tahun 2009 kemajuan naik sikit lepas dapat suntikan semangat dari cik puan malarang-kak.. iaitu berjaya post 33 entri... dah masuk zaman kemuncak tahun 2010 aku berjaya hasilkan 602 entri.. yang mana lebih kurang setiap hari 2 entri aku hasilkan.. Syukur semua idea datang dari cerita peribadi aku.. cerita nuffnang.. berita-berita hangat dan gosip-gosip liar.




Berkenaan dengan comment pulak sejak blog ni diwujudkan dah lebih 3000 comment dalam blog myvitrd yang telah ditinggalkan dan comment ini tidak termasuk comment nakal berbentuk spam. Sejak aku mula rajin mengomen dalam blog rakan-rakan semakin hari semakin bertambah juga comment yang aku terima pada setiap entri yang aku buat ..seperti kata sifu eyriqazz "sharing is caring" tq kepada semua yang suka datang mengomen .. dekat bawah antara yang rajin datang mengomen

Cerita pasal follower pulak.. Alhamdullilah setakat entri yang aku buat ni dah ada 705 follower, tapi masih tak boleh menandingi follower Ben Ashaari, Hanis Zalikha, dengan Jejariruncing.


 
Berkenaan Alexa traffik rank pulak yang ni aku masih berada di tangga 326,880.. dan untuk azam tahun 2011 aku nak cuba dapatkan ranking ni dibawah 100,000.. boleh ke? hahaha

Sepanjang 6 bulan terakhir 2010... jumlah pageview yang telah diperolehi adalah sebanyak 302,306.. diharapkan tahun 2011 dapat lebih 2x lagi dari apa yang ada sekarang.



Apa lagi yang korang nak tahu... mesti nak cerita pasal nuffnang ni.. yang ni aku akan dedahkan tidak lama lagi.. tunggu entri seterusnya..

Nota Kaki : Bagaimana dengan korang pulak.. ada peningkatan atau duduk ditakuk lama je?

Minta pandangan : Pemilik myvitrd bercadang untuk berdomain dot com tahun 2011.. so pembekal domain mana yang yang terbaik untuk dicadangkan?

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. ada juga antara pengomen terbanyak, anyway semoga tahun 2011 semakin maju, tak nak cerita ke mengenai pendapatan nuffnang

    BalasPadam
  2. chaiyok bro..semoga lebih cemerlang tahun ini...u r on the right direction...

    BalasPadam
  3. @Sharinginfoz : hehehe.. income nuffnang ciput..segan nak tunjuk.. malu dengan otai2 luar sana..hehehe.. nanti bila dah siap audit baru publish..hehehe

    @Eyriqazz : tq2 bro.. hang selalu bagi semangat dekat blogger2 cap ikan kering macam aku.. heheehe

    BalasPadam
  4. Salam,

    wah tahniah mantap jugak tu, kipdap :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  5. tahniah....kejayaan yang memberansangkan utk tahun 2010...semoga lbh sukses utk tahun 2011 ni...

    harap DeQdEq boleh menjadi mcm myvirt juga...

    tak sangka lak DeQdEq antara yg plg byk komen kat sini...hehhe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..