Siaran Ulangan AJL25 di Tonton.com.my

Salam,

Semua orang dah tahu yang AJL25 telah tamat malam tadi & ada yang gembira dan tak kurangnya juga yang terkejut dengan keputusan juri malam tadi. Bagi aku juri lebih berhak memilih sapa yang harus menang.. kalau korang rasa juri silap pilih, tahun depan korang cadangkan diri korang jadi juri AJL26 ada berani.. hik2



Tahu pon tak nak.. so jangan nak bangkang-bangkang keputusan juri ye.. 

Bagi aku semua persembahan bagus dan menarik.. Tahniah kepada Juara AJL25 tahun ni iaitu Ana Raffali

Bagi yang terlepas tengok malam tadi korang boleh melayari terus www.tonton.com.my untuk menonton secara streaming selama 2 jam 30 minit.. Kalau guna streamyx oklah boleh tengok secara streaming.. tapi kalau guna broadband aku nasihatkan baik jangan.. sebab tak pasal-pasal qoata data korang habis macam  tu je nanti.. 

Juara : Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku
Kedua : Meet Uncle Hussein fea Black - Drama King
Ketiga : Hafiz AF7 - Nokhtah Cinta

Persembahan Terbaik : Faizal Tahir - Hanyut
Vokal Terbaik : Hafiz AF7

Kepada yang nak download terus persembahan AJL25 boleh download pada link dibawah

(Full Download 10 link dibawah)


Nota kaki : Macam mana dengan keputusan juri malam tadi.. anda berpuas hati?




online counter


Tagged as : Pemenang Anugerah Juara Lagu ke -25 (AJL25)
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. nak kata puas hati tue tentu laa tidak...tapi juri lebih mengetahui siapa yang layak sebenarnya...yg penting FT ada jugak menang..hehe

    BalasPadam
  2. @far_east : rupanya dia peminat FT ye.. hahaha.. siap masuk dalam air lagi..

    BalasPadam
  3. @xcyber : saya akan upload semua sekali esok sampai complete 10 link semuanya

    BalasPadam
  4. apa yang saya cari, terima kasih

    BalasPadam
  5. abg myvitrd ,, ada x downlod anugerah skrin baru2 nie???

    BalasPadam
  6. @ain in luv : Anugerah skrin kalau ada yg minta boleh cari.. tapi lambat sikitlah

    BalasPadam
  7. Dzieki za ciekawy blog

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..