Sehari Tanpa Entri

1/21/2011 07:20:00 PG 12 Comments

Salam pagi semua,

Terima kasih kerana masih ada yang sudi bertanya khabar walaupun blog ni sehari aku tak update.. ada juga  yang tertanya kemana perginya tn.punya myvitrd menghilang seharian.


Terima kasih Miza, Farid, suffer8zine dan Adda yang sudi drop comment

tak lupa juga tq kepada Abu, BloggerSharkira dan Sissyira yang sudi singgah komen


Sebenarnya entri terakhir tu aku publish guna auto publish yang mana masa tu aku ontheway gi jemput ibu dan bapa mertua aku di tol Sungai Buloh. 

Kedatangan family mertua aku kesini adalah untuk pegi melawat tok saudara yang sedang sakit tenat di Felda Keratong 5.

kredit foto pinjam dari pakcik google

Jadi seawal jam 8.00 pagi semalam kami semua bertolaklah dari KL ke Keratong 5 melalui lebuhraya utara selatan. Alhamdulillah semua selamat sampai jam 12.00 tengahari.. mesti korang pelik napa lama sangatkan.. sebenarnya aku silap jalan ..huhu.. so tu yang banyak buang masa dekat jalan tu.

Sampai-sampai je dekat umah tok saudara tu.. rehat kejab dekat rumah pak lang wife aku sementara nak tunggu masa untuk bertolak ke Hospital Muazam Shah pulak. Sebenarnya tok Saudara yang sakit tu ada dekat hospital sejak dari 17hb Januari  lagi.. kira dah 4 harilah tok saudara tu kena tahan dekat wad ICU.. Apa yang doktor cakap harapan untuk sembuh 10% je.. kesian aku tengok keadaan tok saudara tu.. bernafas guna bantuan oksigen je..

Apa yang mampu semua buat adalah memberi doa supaya tok saudara cepat sembuh.. tok saudara ni kena sakit tua dan sebelum ni dah ada strok.. umur pon dah 70an... memang dah uzurlah..

So korang dah tahukan kenapa aku takda entri sehari.. sekarang ni pon aku masih dekat umah tok saudara lagi.. tak tahulah balik hari ini atau esok.. sebab family mertua aku akan bertolak balik ke Penang hari ahad nanti..

Apa pon kalau ada perkembangan aku yang terkini nanti aku boleh kongsikan lagi.. Nasib baiklah dekat umah tok saudara ni ada streamyx.. selamat boleh update entri.. kalau tak korang tunggulah sampai isnin nanti baru tahu cerita sebenarnya.. hik2 ..

Sebenarnya takda niat pon aku nak berenti dari beblogging.. kata orang selagi ada nafas insyallah aku akan terus berblog dan berkongsi ilmu dengan korang semua... nak buat entri hangit taik ayam je.. hik2

Nota kaki : Doakan keselamat kami semua disini... buat eyriqazz tq sebab sempat lagi tanya cik.pn. malarang dekat fb..pasal kenapa en.hubby buat entri terakhir.. oooo nak korek rahsia ye.. hik2.. apa pon tq bro sebab bertanya khabar.. terlupa pulak.. tahniah sebab terpilih salah seorang 10 pemenang comment terbaik langgan Astro B.yond PVR secara percuma selama setahun.


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. DeQdEq pun ketinggalan cerita myvitrd ni...sbb semalam pun sibuk juga...

    apa2 pun salam takziah atas berita tok sedara yg tgh sakit...

    BalasPadam
  2. semoga tok sedara bro cepat sembuh :)

    sekarang dah tau kenapa. ingatkan nak berhenti blogging ke apa ke. hehe :)

    BalasPadam
  3. @deqdeq : takpe2..its ok.. semua org ada keje.. so kekadang ada masa barulah dtg melawat.. janji not miss my entri ye.. hehehe.. tq doakan tok saudara tu..

    @Miza Yusof : :-) insyaallah tak berenti lagi.. selagi ada pembaca walupun seorang je.. hehehe.. tq doakan tok saudara..

    BalasPadam
  4. semuga tok saudara cepat sembuh.

    tulah pelik apasallah nak berhenti berblog..rupernya gi jejalan tempat jauh. pernah gak sampai ke keratong ni..anak buah suami kawin dengan orang situ.

    BalasPadam
  5. Betul2 suspen..ingat ke dah nak tutup blog T_T..ramai yang sangat2 prihatin..Itu tnda blog Myvitrd ni ramai peminat =).Apepun hope tok sedara lekas sembuh..Aminn

    BalasPadam
  6. yeahhh arini baru sempat nak jenguk belog kengkawan...takziah yerr untuk sedara yg sakit....

    BalasPadam
  7. owh ye ke..

    moga atok sedara bro cpt smbuh yaa

    BalasPadam
  8. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Yupppp kami doakan moga beliau cepat sembuhhh...amin.....

    keratong woooooo aku ade sedara kat sana ..... jauh gak nak kesana tuuuu

    BalasPadam
  9. Semoga tok saudara cepat sembuh. amin

    Anyway pasal Astro PVR yang ko tanya tu, yg aku tahu, aku eyriqazz, joegrimjow. yang lagi 7 tak tahu.


    Terbaru > Email Gembira 2 - Dinner dengan Metrowealth > Email Gembira 1 - Astro PVR > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    BalasPadam
  10. @kak ina kl : tq kak ina.. Sekarang ni dah balik ke KL semula baru sampai malam tadi.. keletihan masih terasa..

    @Zura : tq2.. sesekali kena berehat juga dari berblog ni.. ;-)

    @Eiymah Fatimah : :-) tq2.. tulah.. ingat ramai yang buat dont know je.. rupanya ramai juga yg bertanya kenapa? tq sebab selalu support blog myvitrd

    @Far_east : Tq doakan tok saudara tu..

    BalasPadam
  11. @tiefazatie : insyaallah.. kami semua harapkan cepat sembuh.. tq doakan

    @Afzainizam : memang jauh keratong tu.. letih satu badan.. syukur dah sampai kl sekarang... tq doakan ye

    @phreak-id : tq..doakan.. ooo yang dapat astro ni.. syarat dia kena dah ada astro dekat umah ye.. semua orang popular yg dapat ni.. hik2.. tahniah2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..