Sahabat Blogger : Pelajar Universiti Awam

1/17/2011 01:39:00 PTG , 3 Comments

Salam,

Mungkin dikala entri ni dipublish ada yang sedang makan, study, berfacebook, bertwitter dan tak kurang juga yang tengah bekerja macam aku ni.

So menjadi tanggungjawab aku sebagi krew BPM untuk mempromosikan setiap segmen baru yang dipaparkan didalam blog BPM.


Untuk tugasan pertama ni aku nak promosikan Segmen "Sahabat Blogger : Pelajar Universiti Awam"

Siapa yang boleh join kategori pelajar universiti awam ni?

Blogger yang masih belajar di universiti awam di seluruh Malaysia layak join. tidak kira anda belajar peringkat diploma hinggalah Phd, semua boleh asalkan anda tengah belajar sekarang ni. harap faham ye. anda yang telah tamat belajar, maaf tidak layak. huhu..

Nota* Kalau anda belajar separuh masa ke, jarak jauh ke pun layak.. janji universiti tu awam punye..


Bagaimana nak join?

Seperti biasa anda dikehendaki membuat satu entri yang sangat menarik untuk dibaca. dalam entri tersebut anda perlu letakkan:

* Link entri untuk blog "Sahabat Blogger : Pelajar Universiti Awam".
* Tajuk entri 'Saya Pelajar UTM" (gantikan nama universiti anda belajar)
* Gambar anda bersama rakan kelas, sekurang-kurangnya sekeping.
* Nyatakan anda belajar di universiti mana? kursus apa? bila masuk dan bila akan tamat belajar?
* Ceritakan pengalaman pahit manis anda semasa belajar. contohnya, anda jatuh cinta dengan rakan sekelas, pergi lawatan sambil belajar atau meniru semasa exam, heheh..

Mudah bukan? so apa tunggu lagi nak info lanjut terjah dalam blog BPM kategori Sahabat Blogger sekarang!

ENTRY yang dah siap dikarang tadi boleh hantar ke link PELAJAR UNIVERSITI AWAM

INGAT! Tempoh untuk Join bermula dari

11 Januari 2011 - 18 Januari 2011 (jam 1 petang)



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. kalau bekas pelajar IPTA xleh join kerrr hikhikhik patut laaa rajin dia mempromotekan apa2 event BPM...

    BalasPadam
  2. @Far_east : merujuk admin dia.. bekas macam awak dengan saya tak layak nak masuk segement tu.. hehehe.. mungkins atu hari nanti dia buka segmen untuk bekas pelajar IPTA @ IPTS

    BalasPadam
  3. hahaha nak jugak kan masuk...tak pa tak pa kita tunggu kot ada nanti... ;)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..