RM40000 Untuk Direbut di Milo Fuze Jam-Pack

1/18/2011 11:09:00 PG , 2 Comments

Salam,

Ada sapa-sapa yang tak suka minum milo tak? aku rasa korang semua mesti suka minum milokan.. Kecuali cik.pn.malarangkak memang tak boleh minum milo.. ada alahan.. tapi takpe kalau dia tak boleh minum dah semestinya aku yang akan habiskan..hik2

Apa yang RM40k nak direbut ni? untuk makluman korang semua sekarang Milo Fuze tengah mengadakan contest melalui facebook yang diberi nama Milo Fuze Jam-Pack.


Apa yang korang kena buat adalah like facebook Milo Fuze terlebih dahulu dan tag 10 rakan facebook anda seterus teruskan permainan sambil mengumpul mata.. jika mata yang dikumpul adalah yang tertinggi anda berpeluang memenangi hadiah menarik seperti dibawah.

Hadiah yang ditawarkan :

4 x Macbook Air
4 x iPhone 4 16GB
4 x iPad 16GB WiFi + 3G
5 x Sony PS3 320GB
3 x iPod Touch 32GB
5 x iPod Shuffle 2GB

Pertandingan berakhir 9hb Mac 2011

So sebelum terlambat apa kata kita rebut hadiah RM40,000 sekarang!

Join Sekarang ... [Milo Fuze Jam-Pack]


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. byk hadiah, tp byk gak yg join kan? tgk kene ajak 3 org utk join. mcm mlm dowh.

    btw

    sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
    25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
    Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

    BalasPadam
  2. @Matjoe : ok terima kasih...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..