Promosi Blog Baru | Dunia Belibelah

1/12/2011 03:41:00 PTG 9 Comments

Salam,

Petang-petang ni mata mengantuk je.. maklum jelah baru je makan beratkan.. dapat bantal best juga.. tapi sebelum nak pegi mengular jab lagi.. aku nak promote satu blog baru yang aku rasa baru je dibuka beberapa hari yang lepas.

Jom kita tengok blog sapa jadi mangsa.. entri terakhir untuk blog tersebut adalah "Cabutan Bertuah Sempena Pembukaan Blog Ini".. wah bunyi macam menarikkan.

 Hadiah yang ditawarkan untuk cabutan bertuah ni.. aku bab coklat memang pantang tengok.. hehehe


Nilah dia wajah blog Dunia Belibelah.. masih belum ada banyak entri lagi.. tapi link untuk diterjah sudah mula dikategorikan mengikut jenis pilihan korang seperti bahagian food, fesyen, kecantikan, produk bayi, dan jahitan.. 

So diharapkan blog ini akan lebih maju kehadapan pada masa akan datang.. Jom sama-sama kita memeriahkan blog rakan kita ni.. klik di Dunia Belibelah sekarang!



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. en myvitrd....DeQdEq sebenarnya tgh dlm proses nak tukar template pastu memang bercadang nak tukar komen tu pada default balik...

    sebab ramai sgt yg mengadu kata tak leh nak komen...

    myvitrd tlg share kt mana nk dpt template kemas dan menarik?

    BalasPadam
  2. @deqdeq : boleh cuba download dalam http://btemplates.com/ atau http://www.bloggertemplatesfree.com/

    saya selalu download dalam ni..je..

    BalasPadam
  3. tima kasih en myvitrd....akan DeQdEq cuba tengok nanti

    BalasPadam
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    wooooo dah beli boleh blahh... banyak manfaat kalau kunjungi... sesama kita suport blog ni yekkk ayohhhhh terjahhh

    BalasPadam
  5. @sissyira : memang sedap pon dapat free lagi sedap.. hehehe

    @Afzainizam : tq2 jom support blog rakan baru kita

    @Sharinginfoz : terjah jgn tak terjah

    BalasPadam
  6. http://mengintaibenihkeimanan.blogspot.com/2011/04/menderap-langkah-menggapai-matlamat.html

    menarik,,,!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..