Promosi AirAsia | Terbang dengan Bayaran Serendah RM13 | Master Rabitts Says

1/17/2011 11:13:00 PG , , 8 Comments

Salam,

Aku nak terbang lagi... sapa yang tak nak terbang berkali-kali kalau tambang serendah RM13 sahaja.. Mungkinkah aku akan terbang berkali-kali tahun ni?


Terbaru syarikat penerbangan tambang rendah AirAsia  membuat promosi dengan tambang serendah RM13 sahaja.

Maklumat promosi : Master Rabit Says...Travel Right. Get Lucky.

Tempoh Tempahan : 17 January 2011 - 23 January 2011
Tempoh Penerbanhan : 1 July 2011 - 30 September 2011


Masih ingat lagi aku awal tahun lepas Airasia telah membawa aku terbang sehingga ke Pulau Bali.. Satu percutian yang tidak dapat dilupakan bila dapat berhoneymoon bersama isteri tercinta.

Inai masih merah dijari ye syg.. dah terbang ke Bali.. cik.pn. malangkak masih tak percaya yang kami berdua berada didalam kapal terbang.. hik2

punya seronok mamat ni.. sampai dekat lapangan terbang Denpasar Bali.. siap loncat-loncat lagi.. hik2 

 suasana dekat lapangan terbang Denpasar Bali... sunyi je.. mana semua orang pegi ye?

nilah ni batu dewa apa entah yang terletak ditengah-tengah kota bandar Kuta Bali.. punyalah bessar.. kalau dekat KL kita ada  tugu negara.. dekat Bali ni ada tugu Dewa pulak.. hik2

 ni aku lupa nama dia.. tapi ole-ole untuk adik aku.. topi jawa... kalau pakai dah macam pahlawan jawa dah.. 

Apa pengalaman korang pulak dengan Airasia? 

Korang dah sampai mana dengan Airasia ni?



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. wahhh sudah ke bali kerr?? mesti syiok kann ;)

    BalasPadam
  2. @far_east : memang syok kalau g honeymoon dekat sana.. hehehe

    BalasPadam
  3. hehe itu sudah pasti...best ker guna air asia? saya cuma ader pengalaman guna MAS yang best dan Cathay Pacific yg teruk gilerrr...

    BalasPadam
  4. @far_east : so far dah 2 kali naik airasia oklah.. first g Kota Kinabalu.. 2nd g Bali.. pandangan saya untuk travel jarak dekat oklah.. lagi pon saya jenis tak mampu ambil murah je.. cuma kelemahan satu je.. bagi orang tinggi atau kaki panjang macam saya kurang selesa sikit.. sebab lutut berlaga dengan tempat duduk hadapan.. so ada baiknya ambil yang tempat duduk tengah2. ruang luas sikit.

    dengan Mas takda pengalaman..sebab mahal..tak mampu lagi. hehehe

    BalasPadam
  5. saya dgn MAS pun dapat first disaport ofis......xper ambil yg murah yg penting cik puan malarang suka dpt honeymoon dgn kamu hehe

    BalasPadam
  6. air asia best..beri peluang org ramai terbang sana sini.. :)

    BalasPadam
  7. kalau ada promosi untuk 2015... tolong inform saya cepat2.. bagitahu tempoh tarikh..

    BalasPadam
  8. kalau ada promosi untuk tahun 2014 , bagitahu cepat2.. saya nak book awal2 sebelum penuh..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..