Perutusan Khas Buat Team Talibaruts di Maxis Om Nom Nom Hari ini

1/15/2011 09:40:00 PG , , 6 Comments

Salam,

Entri khas ini aku tujukan buat Team Talibarut yang akan berjuang pagi ni di cabaran maxis om nom nom untuk merebut pakej percutian ke Hong kong.

Kredit foto eyriqazz

Ucapan selamat maju jaya kepada Team Talibarut 4 sekawan.

1) Ketua Talibaruts @ Kak Ina KL
2) Je Jai @ Klon P. Ramlee
3) Bean Moreno @ The Kungfu Eater
4) Eyriqazz @ The Food Inspector


Kepada semua semua penyokong team talibarut.. pastikan esok kita terjah blog mereka berempat untuk mendapatkan update terkini laporan maxis om nom nom..

Selamat berjaya Team Talibaruts.. 

P/S: Korang ingat makan je..pasti boleh menang..




online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. :) :) :)
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

    BalasPadam
  2. @Mknace : support team ni.. asik terbaik je

    @decrewz : tinggal lagi beberapa minit akan bermula

    BalasPadam
  3. still race lg ke? ke da habis da skang ni?

    BalasPadam
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Assalamualaikum
    Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

    Kalau yang menang tu jangan lupa aku kat sini yerrrr... syer lahhh hadiah tu yerrr... good luck yerrr

    BalasPadam
  5. @rockinsudu : race adah habis dah.. semua kekenyangan hehehe..

    @afzainizam : rezeki talibarut takda tahun ni.. keputusan rujuk sini
    http://www.myvitrd.com/2011/01/keputusan-pemenang-maxis-om-nom-nom.html

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..