Panduan Semak Keputusan MUET Secara Online atau SMS | Keputusan MUET Diumum Hari Ini

1/06/2011 04:35:00 PTG , 3 Comments

Salam,
Baru je malam tadi adik aku dekat Matrikulasi Perak message minta tolong semakkan keputusan MUET(Malaysia University English Test)  dia tahun lepas.. Sekali baca paper kosmo pagi ni rupanya keputusan MUET diumumkan hari ini.
logo-muet 
Terdapat 2 kaedah untuk menyemak keputusan MUET 2010 ni.
Semak melalui SMS :
Taip : MUET>jarak<>nombor kad pengenalan dan hantar ke 15888 atau 36363
Semak secara online:
Website : http://www.mpm.edu.my
Bagi calon-calon yang ingin mendaftar MUET pertengahan tahun ni atau ingin memperbaiki keputusan, mereka boleh melayari website http://www.mesp.gov.my/online mulai 10 Januari 2010 dan tarikh tutup pendaftaran pada 27 Januari 2011.
So kalau korang ada anak-anak atau saudara mara yang nak daftar..boleh daftar pada 10hb nanti.. bukan hari ini ye..
Aku dulu sekolah pondok je.. so MUET ni tak sempat nak ambil.. macam mana dengan korang pernah ambil MUET tak? Susah atau senang MUET ni.. Berapa Band korang dapat?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. hoho, sapa dapat bend 3 ke bawah masuk U tiada advantage!

    BalasPadam
  2. @areripe : yeke ..nasib baik adik aku dapat cukup2 makan..tadi dia kata dpt 3 bend je..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..