Nak Cash-Out Ke Tak Duit Nuffnang Ni!

1/08/2011 09:50:00 PTG , 14 Comments

Salam malam,

Alhamdulilah baru je seminggu masuk bulan 1 untuk tahun 2011 ni.. tadi aku check akaun nuffnang aku.. rupanya aku dah layak untuk menebus pendapatan aku yang seciput ni..

Maaf kalau ada yang tak suka aku publish-publish duit nuffnang ni.. bukan nak menunjuk-nunjuk hanya nak bagi semangat untuk rakan-rakan dengan diri sendiri supaya rajin-rajinkan diri update blog kalau nak income lebat setiap bulan.


Haaa.. tu dia.. bukan banyak pon  RM 50.45 sen je.. adalah cukup-cukup syarat untuk cash-out bulan ni.. lepaslah aku bayar broadband maxis aku bulan ni.... 

Kalau korang macam mana dah cash-out atau tunggu lagi? 

So satu tips yang aku nak bagi sebelum cash-out nuffnang ni adalah kalau korang nak dapat cepat cek tu.. buat cash-out pada hujung bulan atau minggu terakhir setiap bulan.. so awal bulan untuk bulan berikutnya insyaallah boleh dapat cek atau dalam erti kata lain 30 hari lepas cash-out insyaallah cek nuffnang sampai dekat rumah korang.

gadget idaman tahun 2011 "iPad"

Motivasi diri : Aku ingat tahun ni aku nak kumpul duit nuffnang aku untuk beli iPad WiFi + 3G, Korang pulak nak buat dengan duit nuffnang yang korang dapat tahun ni?


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. thanks berkongsi tips. miza tak pernah cash out lagi.

    BalasPadam
  2. byk jgk tu..
    nak beli fon bru...hehe~

    BalasPadam
  3. Daus pun dah pesan dah kat Yied supaya cashout duit Nuff pada hujung bulan. Sebab kalau cashout pada hujung bulan, dalam masa 30 hari, InsyaAllah cek Nuff sampai.

    Jangan cashout lagi. Tunggu la sampai cecah RM100 dulu. Hehehe...

    Terbaru: Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
    Terhangat: Gangguan Seksual Terhadap Budak 12 Tahun Di FB
    Terbaik: 5 Plugin Firefox Yang Wajib Ada

    BalasPadam
  4. @Miza Yusof : takpe..pelan2 insyallah nanti dapat rasa cash-out juga.. saya 6 bulan baru dapat rasa cash-out pertama..yg penting kena sabar n jgn putus asa.

    @syuhada : tak bayak mana pon.. wah nak beli phone ke.. insyallah boleh tercapai impian tu..

    @Yiedpozi : tq2 kasi advise.. memang tak nak cash out lagi.. sebab tak hujung bulan lagi.. tungu lebih 100 baru cash outkan

    BalasPadam
  5. bestnye dah dapat cash out

    BalasPadam
  6. kumpul banyak2 baru cash out! baru besttt :D

    BalasPadam
  7. @rose : memang best..lasgi2 bila dah dapat cek tu.. rasa bersemangat nak terus berblog

    @hannafauzann : betul2.. sebelum ni pernah cash-out terbesar RM6xx.00.. hehehe

    BalasPadam
  8. wah, nant bleh blanje. hehe. i baru 1st time dpt be. lmbt lg la bleh cash out. huhu

    salam pkenalan :)

    BalasPadam
  9. simpan2 dulu,, menabung amalan yg murni,, heheh

    BalasPadam
  10. @Lis Amir : insyaallah boleh.. takpe pelan2.. kalu dah start mula dapat BE lepas ni mesti dapat banyak BE punya

    @Farid : hehehe.. betul2

    BalasPadam
  11. waaa..bnyaknyer
    hehe x yh la..tunggu la sratus lebih dlu bru cah out

    BalasPadam
  12. yeaaa akhirnyaa kamu berjaya...hehe tahniah tahniah dapat hasil dari nuffnang.... ;)

    BalasPadam
  13. wah....baru seminggu dah RM50...kalau sebulan dah berapa nih...

    DeQDEq masih merangkak je earning nuffnang tu...heheheh..BE pun 1 jer...mcm mana nak masyuk kan..heheh

    BalasPadam
  14. @xcyber : wokey.. memang tak cashout lagi pon.. sikit sangat..hehe

    @far_east : tq2..semua orang boleh punya

    @deqdeq : takpe deqdeq pelan2.. saya dulu 6 bulan baru cukup 50 ni semingu dapat 50 pon sebab ada BE yang baru metered je.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..