Macam Mana Najib Razak dan Keluarga Boleh Tahu Email Yahoo Aku

1/30/2011 01:44:00 PG , 12 Comments

Salam,

Sesuatu yang pelik telah berlaku dalam inbox email yahoo aku apa bila Perdana Menteri menghantar email ucapan selamat tahun baru cina.



Nota kaki : Mungkinkah ini satu spam atau website 1malaysia.com.my dah kena hack? korang semua ada dapat juga tak?
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. saya pown x dapat, maybe org special jerw kowt dapat

    BalasPadam
  2. @paw/paw : yeke? tapi tadi terbaca dekat blog memang ramai yg dapat..

    @n@iem88 : speacial ke bendanya.. kuat melawan adalah.. hik2

    BalasPadam
  3. saya dapat dah 5x mesej yg sama...4 dlm inbox dan 1 di spam....

    BalasPadam
  4. @far_east : 5x banyakkan.. ni mesti PM syg dekat anda ni.. hik2

    @Nur Afiah : tulah rasa2nya 1 malaysia dapat kot.. hehehe

    @Malarang-kak : betullah syg.. abg tengok tadi.. semua email abg ada dapat email spam ni

    BalasPadam
  5. hehe kalo stkt 5x msj bukan sayang tue hihi lain laaa kalo bagi rm5k...;)

    BalasPadam
  6. @far_east : wah nak duit dari PM rupanya.. hik2

    BalasPadam
  7. Aku pong ader dapat juga email dari PM kita neh.. sama macam ko jugak bro.. heheheheh

    BalasPadam
  8. @Abu : hebat juga PM ni.. dapat tahu email korang ye.. lepas ni harap2 dia datang komen pulak dalam blog aku.. hik2

    BalasPadam
  9. sy pun dpt...mcm tok najib kenal je kita kan....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..