Keputusan Pemenang Maxis Om Nom Nom

1/16/2011 01:48:00 PG , 8 Comments

Salam,

Akhirnya keputusan pertandingan Maxis Om Nom Nom Race telah diketahui dan sumber rujukan aku dari blog Jejai iaitu salah satu team yang juga telah berjaya... tahniah kepada team talibarut kerana telah berjaya menamatkan pertandingan dan membawa pulang setiap seorang goodie beg..

Aku rasa semua team yang masuk semalam sekarang ni tengah keletihan dan semua tengah melayan tido sambil kekenyangan.. mana tidaknya makan dekat 5 restoran dalam masa 1 hari gila ah.. hehehe..

Entri lokasi restoran yang menjadi mangsa dia orang makan ni boleh rujuk di blog eyriqazz, kak ina, jejai atau bean moreno.

Keputusan penuh dibawah

 nilah dia team talibarut yang berjaya menamatkan pertandingan makan tadi.. apapon tahniah dekat korang semua sebab berjaya pulang ketempat penamat dengan selamat semua.. cantik goodie tu apa dalam tu ye?

 KUMPULAN YANG MENDAPAT TEMPAT PERTAMA

Hadiah untuk setiap orang melancong ke Hong Kong bernilai RM10,000 dan setiap seorang dalam kumpulan mendapat Handphone HTC Desire Z .... maka terkuburlah harapan aku untuk ke Hong Kong...huhu

PEMENANG TEMPAT KEDUA

Setiap peserta dalam kumpual membawa pulang handphone HTC 7 Mozart...wah masyuklah jorang ye.. tahniah2 semya... dapat handphone baru... pinjam boleh?

Kepada yang tak berjaya.. jangan kecik ati... boleh cuba lain kali.. apa pon teruskan setia bersama komuniti nuffnang..

Apa pulak nasib satu group dekat Digi Done Right Camp ye? 


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. la ingatkan the talibaruts tadi yg dapat tempat pertama..

    EP2 - Khurafat Volume 2

    BalasPadam
  2. :) :) :)
    adat permainan, ada kalah; ada menang
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

    BalasPadam
  3. ooh diaorg dpt saguhati. bukan rezeki diaorgla tu smlm.

    BalasPadam
  4. @Farid : aku pon mula2 baca entri jejai ingat dia yang menang rupanya tali barut berjaya habiskan permainan dengan berjaya bawa balik goodie beg je.. hehehe

    @Mknace : betul tu adat main.. adakalah menang

    @transformer : betul2 mungkin bukan rezeki talibarut kali ni

    BalasPadam
  5. eee bestt. syg arr aku dok jauh nunnn kat seberang laut china selatan. if dekat...kompom nk aje join contest om nom nom nih..huhu

    BalasPadam
  6. tak perlah kan..kalau boleh semua nak menang tapi tak ader rezeki..janji
    kenyang dan enjoy..

    memang sentiasa setia dengan nuffnang

    BalasPadam
  7. @Sharinginfoz : walaupun team talibarut kalah..tapi semua menang dengan kekenyangan..

    @Redbloodsnow : takpe.. insyaallah ada rezeki nanti boleh je join aktiviti nuffnang tu..

    @kak ina kl : betul2 tu kak ina.. yang penting kenyang n enjoy serta selamat semua..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..