Keputusan Contest Azam 2011 | MatJoe.com

1/26/2011 04:00:00 PTG 5 Comments

Salam petang,

Macam tahu-tahu je Matjoe ni aku punya credit expired celcom aku dah habis.. tu yang dia nak bagi topup RM10 dekat aku tu.. hehehe.

credit dari pacik google

Kalau korang tahu hujung tahun lepas aku ada join satu contest anjuran Matjoe ni yang aku rasa punya lah ramai yang join contest Azam Tahun 2011 ni.. sampaikan aku pon terjebak juga..

Sekali aku buka blog Matjoe tadi tadi baru aku perasan yang dia dah umumkan pemenang tempat ke 12-17 dan 7-11.. dan yang paling best dalam senarai pemenang tu nama aku ada naik.. hehehe..

Tak percaya? korang tengok dekat bawah ni.


siapakah Tn.Punya tu..


Apa pon terima kasih aku ucapkan kepada Matjoe kerana pilih aku salah seorang pemenang topup RM10 tu.. So lepas ni kita tunggu sapakah yang bertuah memenangi hadiah tempat 1-6 tu..

Semak keputusan Contest Azam Tahun 2011 diblog Matjoe

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. matJoe ada instinct kuat tue leh tau tn punya punyerr credit dah habis hehe...jom join contest tokey tiger show buat pulak... ;)

    BalasPadam
  2. Salam,

    wah tahniah...ehehe, jom join contest akak pulak mana tau ada rezeki :)


    Contest Aksi Makan

    BalasPadam
  3. @ieyla : sama.. tq2

    @far-east : hehehe.. tulah macam tau2 je.. dia topup dah habis.. hik2

    @Miza Yusof : tq2..

    @Yanmie : insyaallah kak yan.. tengah cari gambar yg sesuai ni.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..