Kenapa Gambar Aku di Facebook Photo Matjoe | Nak Kena Saman Ye!

1/18/2011 10:05:00 PTG , 12 Comments

Salam,

Haaaa.. macam mana photo aku boleh ada dekat facebook Matjoe ni.. nak kena saman ke Matjoe ni.. cepat mengaku.. kenapa photo aku kau letak dalam facebook kau ni?

Mungkin aku tahu kenapa.. dekat bawah ada jawapannya.

Kenangan diBali.. lokasi Monkey Forest

Kalau korang nak tahu macam nilah rupa photo aku dalam facebook Matjoe tu.. cuma takda kata-kata dari si monyet tu je.. sebenarnya aku tengah join contest Azam tahun 2011 yang dianjurkan oleh Matjoe tahun lepas.. so untuk ke stage seteruskan peserta yang mempunyai Like terbanyak difacebook akan memenangi pertandingan tu.

So macam biasalah kalau korang suka photo aku tu boleh like di facebook Matjoe..

Gambar tu kenangan masa aku pegi berhoneymoon dekat Bali dengan cik.pn.malarang-kak..

* Kalau korang nak tahu apa azam aku tahun 2011 ni boleh baca Azam Tahun 2011.

Macam mana dengan azam korang tahun ni dah start ke? atau korang pakai azam tahun lepas lagi?




online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. suka gambar tu.. memang cool giler.. kekekekeke

    BalasPadam
  2. salam


    jeles tengok picture tu,, romantik sangat...heheh

    BalasPadam
  3. @The Lekat : tq2.. yg cool monkey tu.. hehehe

    @sissyira : tq2..bila dah kawin ni kena romantik selalu.. hik2

    BalasPadam
  4. eeee...beraninya malarang-kak...klu DeQdEqdah lari dah bila nmpak monyet...klu monyet ikut plak mst rasa cam nak nagis...heheheh

    BalasPadam
  5. dah like kan bro..eh,confirm ke bro nak pi bandung? jom pi bandung sama2 bulan 6 nanti...hik3...

    BalasPadam
  6. err..brani betul boleh biar je monyet tu kat badan dia..hehe, jinak ke monyet tu?? ;)

    BalasPadam
  7. cam ne nak like mik..x boleh pun..
    I LIKE kat sini boleh? Huhu

    BalasPadam
  8. @deqdeq : tak tahulah boleh berani dia masa tu.. sekarang ni kalau cik pn.malarang nampak monyet memang takut..hehehe.

    @Eyriqazz : confirm bro.. aku dah booking tiket.. aku pegi bulan 5.. bulan 6 pi langkawi... kalau cakap awal boleh g sama2..he2

    @Puteri ain : tq2..

    @Siti Safiyyah : tulah ..selalunya cik pn. ni takut.. hari tu berani semacam je.. takut juga kalau monyet tu cakarkan.. tapi monyet dalam hutan tu memang jinak.. dengan syarat kata penjaga dekat situ.. jangan sergah dia..

    @Suhaini : kalau nak like kena masuk dalam matjoe punya facebook dulu n like dia baru boleh like foto tu..

    TQ kepada semua yang datang like ye.. tak like pon takpe.. janji jadi pembaca setia.. ;-)

    BalasPadam
  9. wah...nak gi bandung plak? honeymoon kedua ke...bestnya...

    DeQdEq ni dok plan nak pi tapi x sampai2 lagi bandung

    BalasPadam
  10. @deqdeq : insyaallah kalau umur panjang dan ada rezeki bulan 5 nak ke bandung pulak.. hik2

    BalasPadam
  11. hehehe,.. brani ye.. lau ct dh cabut lary dah nan monyet2 tuh,..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..