Jumlah Pengunjung Blog Myvitrd Semalam adalah Kosong

1/14/2011 12:17:00 PTG 13 Comments

Salam hari Jumaat semua,

Dah jadi rutin harian aku setiap kali aku online mesti aku akan check statistik pengunjung dalam nuffnang untuk hari semalamnya.. Tapi ada pelik sikit pagi ni bila aku check statistik semalam.. rupa-rupanya "0" pengunjung semalam.. huhu..


:-) aku rasa bukan aku je yang mengalami nasib macam ni.. mesti korang pon samakan.. andaian aku adalah mungkin malam tadi server nuffnang telah down.. dari jam 2.00 a.m sampai 7.00 a.m.. korang cuba tengok statistik hari ini..



Rasa-rasanya ni kali pertama server nuffnang down untuk tahun 2011 ni.. aku harap lepas ni kurang-kurangkah lah ye masalah down ni.. hehehe.. maklum jelah semakin hari semakin bertambah ahli-ahli yang mendaftar so.. server tu pon dah nak kena upgrade kot..

Apa pon diharapkan semoga nuffnang terus maju kehadapan.

Kepada yang telah terpilih untuk 2 program nuffnang pada hujung minggu ni.. aku ucapkan selamat berjaya kepada anda semua.. Semoga Team Talibarut (eyriqazz, kak ina, Jejai, Bean) dapat pergi Hong Kong.. 

Terjah sini untuk event nuffnang hujung minggu ini


Hujung minggu ni .. korang pegi  event mana?


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. kadang2 server nuffnang bengong. ahaha, talibaruts best!

    BalasPadam
  2. @Matjoe : tulah pasal.. support geng talibaruts

    BalasPadam
  3. same r..
    kawan pon kena camtu..

    BalasPadam
  4. me pun jd kosong gak me punya UV semlm ...terkejut gak me tgk :p
    me rasa geng talibaruts ada chance menang ehheh

    BalasPadam
  5. thanks bro for the wish..amin..moga masin mulut bro...oh,don't worry about it, later on akan directify tu...

    BalasPadam
  6. @farid : semua orang kenalah bro.. tadi check macam dah ok yang semalam punya

    @Mama Zharfan : doakanlah ye geng talibarut menang.. hik2

    @eyriqazz : tulah tadi check tengok macam dah ok yang semalam punya.. biasalah tu.. server punya hal.. insyallah bro boleh menang esok.. cayoook

    BalasPadam
  7. Perasan beberapa hari ini Nuffnang ada masalah harap-harap BE tidak hilang :-)

    BalasPadam
  8. salam


    kosong yea?
    syira tak dop terus..huhuhu

    sama tak tu?heheh

    BalasPadam
  9. @decrewz : dah ok semalam..

    @akubiomed : betul2 mungkin server prob..tapi rasanya semalam ptg dh ok

    @sissyira : :-) apa yg sama ye?

    BalasPadam
  10. SAWANILA.COM punye hits pon ciput jer hari tu... tak sampai suku drp kebiasaannye......

    BalasPadam
  11. aha kelmarin kosong gak visitor huhu

    BalasPadam
  12. haha. igtkan sy sorg jer yg kosong. rupanya nuffnang x btol. haha

    My recent post Saat dan ketika ini

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..