Jadi Bodyguard Cik Puan Di Pelancaran Produk Maybelline

1/24/2011 12:35:00 PTG , , 8 Comments

Salam,

Selalunya setiap kali pergi event jemputan nuffnang mesti aku dengan cik pn. malarangkak akan sama-sama pergi. Tapi semalam aku pergi juga dengan jadi bodyguard je.. sebab jemputan tu khas untuk golongan wanita sahaja.

Apa lagi terkebil2 aku sorang-sorang dekat event tu duduk sorang-sorang.. selalu kalau gi event paling tidak ada muka eyriqazz dengan Jejai.. pelik juga dia nampak semalam.. hik2..

Muka tak malu macam aku je yang pegi dekat pelancaran produk baru Maybelline The Magnum Super Filem Volum Express di The Bee Jaya One Petaling Jaya petang semalam.

Jom layan gambar yg sempat aku ambil guna kamera handphone


 edit foto masuk facebook pulak.. aik macam2 aktivitidia orang dekat sini.. aku jadi bodyguard je..

 akhirnya bersua muka dengan kak ina setelah sekian lama bertegur dialam maya je. memang peramah orangnya..



cik.pn. menguji maskara.. betul ke aku eja ni..huhu 

kak ina macam tengah buat sesuatu je.. takkan update blog kot? 

kak redmumy bersama suami tercinta dan anak-anak (sempat curi gambar lagi..hik2)

 kak ina dan cik.pn malarang berposing untuk Super Film

tak nampak maskara pon.. bulu mata yang mengancam ni.. jeling sapa tu... 


sepatutnya kena susun Super Film dan jadi Super Mfil pulak.. tersilaplah.. hik2

Antarara blogger yang hadir yang aku kenal kak ina (first time jumpa ni), Cik lilly Putih (first time juga jumpa) dan yang paling best kak redmummy yang datang bersama suami dan anak-anak.

kredit foto kak ina

Artis jemputan masa tu sapa lagi kalau bukan pelakon filem Khurafat.. Liyana Jasmay.. berebut blogger nak bergambar.. aku duduk tengok je.. kalau eyriqazz datang confirm..mesti melekat satu gambar lagi.. hehehe

Baru je terbaca dekat paper yang kak red pernah mendapat RM12,000 pendapatan berblog.. tup-tup boleh muncul dekat pelancaran mabelline tu.. apa lagi cik pn. malangkak pon nak posing juga.. hehehe

Kalau nak tahu pasal produk baru maybelline tu.. tunggu review dari cik.pn malarang ye.. aku tak sesuai nak buat review produk pompuan ni.. hik2






online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. mmg kamu dan cik malarang-kak sehati sejiwa yerr...hehe masing2 rajin menemani pasangan ke apa2 event pun... ;)

    BalasPadam
  2. suami mithali tu. aik betul tak aku eja tu...hahahah (ayat myvitrd).. eratkan kasih sayang suami isteri..bagus alhamdulillah semuka berkekalan gitu..

    BalasPadam
  3. kame pergi juga eh.. baguws2...

    hehe..

    BalasPadam
  4. hik3..wife eden siap perli,kenapa abang tak pi?sayang suka tau maybelline..umm,sorry sayang..untuk blogger pompuan aje..hik3....

    BalasPadam
  5. akhirnya bertemu gak kita ek..selalu kamu ashik jumpa anak akak ajer..sempat pulak tu ambil gambar candid.

    kamu balik cepat ek..kita orang duk lepak sampai boleh bawak balik donat dan brownies..

    nasib baik gak jejai dan eyriqazz tak ada..kalau idak mestilah diaorang sibuk nak ambil gambar dengan liyana tu.

    BalasPadam
  6. @Far-east : hehehe.. memang kalau dah jadi suami isteri mana2 pegi sebaikanya sentiasa ber2 ..eratkan kasih sayang..kurangkan kontraversi.. hehhe

    @Suffer8zine : tq2 bro.. gmbr guna hp cap ayam kari je.. hik2

    @Abu : tq abu.. kalau dah kawin nanti..pastikan isteri jagan tinggalkan.. nanti dia lari ikut orang lain susah tau..hik2

    BalasPadam
  7. @hamzah ian : yeke.. napa tak perasan pon kalau g.. mungkin tak kenal kot.. hehehe

    @Eyriqazz : heheh.. kena perli ye.. sabor jelah.. aku mula2 segan juga nak g.. sebab takda lelaki yg dijemput.. last2 sampai2 ada juga lelaki dalam tu.. so aku buat muka tebal je.... nasib baik Nick ada so boleh tegur2 juga.. yang alin aku tak kenal kecuali kak ina, cik lilly putih dengan red mummy n husband..

    @Kak Ina : tulah.. akhirnya bertemu dengan Duta kukis.. hik2.. lepas ni adalah kawan wife sya kalau g event.. kami ni pemalu juga..

    Kami balik awal sebab ada jemputan dekat umah adik.. ada makan2 pulak dekat sana..

    Betul tu .. kalau eyriqazz dengan jejai datang mesti mangsa photo dia Liyana pulak.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..