Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

1/08/2011 11:30:00 PTG , 7 Comments

Salam,

Bertambah rajin pulak aku nak join GiveAway tahun ni.. rasa-rasanya baru je beberapa hari lepas aku join GiveAway... nak join lagi..

Kenapa aku suka join GiveAway ni?

Niat utama bukan nak menang hadiah.. tapi niat aku hanya nak memeriahkan blog penganjur GiveAway ni.. kata orang kalau bukan kita yang support blogger-blogger ni sapa lagikan..

Ok terus pada  tajuk utama dekat atas ni.. penganjur GiveAway ni adalah sdr Izamir Ridzwan yang mana ni kali pertama aku terjah blog dia melalui pengomen yang masuk dalam blog aku tadi sdr YiedPozi .


Korang tak perlu bayar pon nak join GiveAway ni.. cuma perlu buat dekat bawah ni je..

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Dia kata "Wajib" (sesetengah org tak suka ni.. hehehe)

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry tersebut..

3) Mesti letak poster diatas dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry tersebut juga)

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri GiveAway tersebut.. Itu jer..

##Spesifikasi hadiah :
- Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
- Berkapasiti 4GB setiap satu
- 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org

Sebelum penutup ni.. aku nak taglah 5 orang yang aku rasa belum join lagi Giveaway ni.. sorry kalau korang tak berapa suka aku tag-tag ni ye.

malarang-kak (my syg)
Nota kaki : Apa pandangan korang berkenaan GiveAway yg mewajibkan follow & perlu tag rakan-rakan? ada sesetengah blogger kurang gemar dengan follower paksaan dan taging2 ni.. korang macam mana pulak? 


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. jadi rose wajib jawab juga la tag nie? kalau ros xjawab? kalau random2 nie, selalu ros tak lucky sangat..

    P/s mungkin saya akan join. tanda persahabatan. Cewah!

    BalasPadam
  2. @Rose : saya join pobn sebab support blog rakan2 je.. nak menang memang susah sebab ramai yang masuk..semalam check lebih 300 penyertaan.. just for fun

    @Mknace : hang ni terbaik je.. join lah..hehhe

    BalasPadam
  3. saya pun kurang suka bab menge'tag' nie...tapi sebab nak saport contest blogger2, saya buat jerr...cuma tak pasti org yg kita tag tue suka ker tidak...

    BalasPadam
  4. saya dah join contest kamu tag nie...thanks yer...

    BalasPadam
  5. pada DeQdEq...kdg2 mcm tak best juga bila ada tag ni...tp bila tgk dari sudut positif, bila org tag kita tandanya dia ingatkan kita...

    ibarat dia jemput pegi kenduri, xkan nak tolak kan..melainkan kita mmg sibuk sgt...selagi terdaya dan ada masa DeQdEq akan usaha utk join apa jua contest yang telah di tag

    BalasPadam
  6. kalau macam tu, nak join jugak la.. =)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..