Happy Prepaid Internet Untuk Pengguna Kota Bharu Sahaja

1/22/2011 09:25:00 PG , 7 Comments

Salam,

Berita gembira untuk pengguna happy dikawasan Kota Bharu, Kelantan kini anda boleh menikmati service Happy Prepaid internet.


Klik je banner untuk info lanjut Happy Preapaid internet


Apa itu Happy Prepaid Internet?

* Happy Prepaid Internet memberikan pelanggan akses kepada internet tanpa komitmen bulanan.
* Tiada komitmen bermakna penggunaan apabila anda mahu dan isi semula apabila perlu. Ia merupakan pelan internet prabayar yang paling mampu dimiliki yang tiada tandingannya.
* Selain itu, pelanggan juga menikmati Hari internet ekstra apabila membuat isian semula bernilai RM10 dan RM30.
* Sambungan internet berkelajuan tinggi yang berterusan pada rangkaian data terluas DiGi - dengan kelajuan jalur lebar pada rangkaian Turbo 3G (14.4Mbps HSPA).
* Mudah dan senang
   - Tiada pemeriksaan kredit
   - Isi semula apabila perlu
   - Isi semula secara mudah melalui *128#


Tetapan untuk menggunakan servis:

APN: 3gdgnet
Nombor akses: *99#
Nama Pengguna:
Kata Laluan:

Nota: Happy Internet di Kota Bharu adalah ekslusif untuk pelanggan-pelanggan di bandar ini sahaja.




online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. Happy prepaid Internet? Speed okay tak?

    BalasPadam
  2. @Suffer8zine : sama den pon tak pakai juga..hik2

    @Jobless Girl : laju atau tak takpasti sebab tak guna lagi.. hik2... tolong iklan ke je..

    BalasPadam
  3. tak pernah guna digi punya produk ..ingat nak kena try jugak kot di masa depan..:)

    BalasPadam
  4. @Abu : aku memang teringin guna produk Digi..cuma satu je masalah aku.. caverage takda dekat kawasan aku.. mungkin kalau liputan dah ada,..aku pon nak test juga..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..