GiveAway EdY : Awak Busuk!

1/05/2011 10:34:00 PTG 5 Comments

Salam malam,

Buat pertama kalinya untuk tahun 2011 ni aku menyertai giveaway dari rakan blogger kita iaitu pemilik blog danielzaidi. Pelik jekan bunyi tajuk giveaway ni.. sapa sebenarnya yang busuk? aku ke engkau orang yang baca blog ni.. hik2





haaa... tengok gambar tu.. dia bukan tunjuk aku kan dia tunjuk dekat korang.. so maknanya korang yang baca entri ni yang bucuk.. hehehe..

So kalau korang rasa diri korang ada sikit busuk apa kata join GiveAway EdY : Awak Busuk! ni.. mana tahu tuah si badan boleh menang perfume dari Edy ni.. belum cuba belum tahukan..

Macam biasalah syarat-syaratnya.. nak aku cerita ke.. tengok dekat bawah ni..
(ayat copy paste je)


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest tu)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry tu...


Itu sahaja..mudah kan?? mmg mudah tapi jangan ambil mudah...


Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...


Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011


Ayat dekat atas tu copy paste je tau.. jangan dakwa aku.. Sebelum terlupa syarat terakhir contest kena tag sorang lelaki & sorang pompuan.. ok mangsanya adalah.. si cik.pn.akulah ni.. nak bagi dia tahun ni rajin update blog sikit "malarang-kak" & sahabat baik aku masa dekat kolej dulu "papankekunciku".

Nota kaki : Kepada yang aku tag tu.. harap2 dapat join sama memeriahkan blog rakan kita tu.. yang aku tak tag jangan berkecil hati.. korang pon boleh join juga.. jom ramai-ramai serbu blog danielzaidi ni.




online counter


Tagged as : Sapa nak hadiah giveaway, join sini
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

    Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

    BalasPadam
  2. goodluck...hairanlah sekarang ni orang suka nak tag-tag..akak tak berapa minat nak join kalau ada tag-tag ni pasal bukan semua orang suka kena tag

    BalasPadam
  3. nak join juga tapi x sempat lagi....klu ada masa join juga la...heheeh

    BalasPadam
  4. @Sharinginfoz : tq2

    @E.D.Y : tq2.. lepas ni aku tak busuk lagi.. hehehe

    @Kak in kl : oh yeke akak.. memang pon kekadang tag ni macam kena paksakan.. bagi saya kalau kena tag tu.. nak join atau tak terserahlah kepada tn. punya badan.. saya pon selalu juga kena tag.. tapi tak join gak.. hehehe

    @Deqdeq : ok.. join untuk memeriahkan majlis je.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..