[Gambar] Perodua Myvi 2011 Wajah Sebenar Tiada Rahsia Lagi

1/31/2011 01:10:00 PTG , 6 Comments

Salam semua,

Tiada lagi teka teki apabila wajah sebenar perodua myvi 2011 berjaya dicuri dari kilang.. Tengok dibawah untuk mengetahuinya..


wajah myvi 2011 pandangan hadapan yang memang mantap.. seperti Honda Jazz


ni pula pandangan di belakang... model ini mungkin model biasa dan bukan model Se seperti yang dipaparkan KLIMS


wajah hadapan model myvi se 2011 di KLIMS di PWTC.. cuba perhatikan bonet hadapan sama dengan model diatas.. so terjawablah sekarang


ni satu lagi bukti yang menunjukkan pihak perodua tengah test drive.. lokasi tak pasti.. tapi lampu belakang dan bonet sama dengan gambar diatas.. hik2.. sapalah yang rajin snap gambar-gambar ni ye..


Model Passo Hana di jepun pandangan dari hadapan Variasi untuk model Myvi 2011 di Malaysia


pandangan dari belakang.. model ini nampak kurang menarik rupa parasnya jika dibandingan dengan sentuhan  design dari jurutera tempatan.. Syabas produa kerana berjaya menjadikan Myvi kereta terlaris sepanjang zaman

** Sumber gambar diperoleh dari Prodas, Funtastickodesign & Arena kereta

*** apa pandangan korang tentang Model Myvi 2011 ni?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. yer laa tgk my vi dari pandangan depan nampak laaa berbeza sket dari selalu.... ;)

    BalasPadam
  2. @far_east : nampaknya kena berangan ambil kereta baru tahun ni ..hik2

    BalasPadam
  3. menariknya lampu hadapan myvi baru ni..rasanya dah jumpa kereta yang diidamkan jika harganya masih seperti myvi edisi sebelumnya..

    BalasPadam
  4. amboi kan kamu dah ader myvi...xkan nak cari myvi lagi...atau nak hadiah kat malarang-kak hihi...

    BalasPadam
  5. @aphyx : tulah memang menarik lampu kali ini.. seakan2 honda jazz

    @far_east : hik2 memang nak carikan cik pn. satu keta auto sebab keta sekarang manual.. cik pn.. tak boleh bawa..

    BalasPadam
  6. I use to buy the plastic car model kits from my nearest Toy Kingdom store but they dont have them anymore! Please, can anyone tell me a store where i can find them in Melbourne? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..