Entri Terakhir....

1/19/2011 06:00:00 PTG 8 Comments

Salam petang semua,


Terima kasih kepada semua pengunjung yang sering datang membaca, mengomen, mendownload dan berblogwalking didalam blog myvitrd selama ini.

Terima kasih juga kepada rakan-rakan yang sering memberi tunjuk ajar dan pandangan didalam blog ini terutama bro eyriqazz, kak yan dan duta kicap kipas udang yang kini sedang hangat bercinta dengan fasha sandha sapa lagi kalau bukan Jejai.

Rakan-rakan aku sekalian mungkin selepas ini tiada lagi komen-komen aku yang akan singgah di blog korang lepas ni..

Persoalannya kenapa? adakah aku dah nak bersara dalam dunia blogging ni?.. atau aku kena tangkap dibawah ISA sekarang ni?

Jawapannya.. tunggu selepas ini andai ada lagi post dari myvitrd

Sekiranya tiada lagi post  selepas ini maka inilah entri terakhirku..

Semoga korang semua terus maju kehadapan dan teruskan berblogging sampai bila-bila.. Ada usia yang panjang aku akan menjadi silent reader untuk blog korang semua..

Salam terakhir dari myvitrd...sekiranya ada salah dan silap maafkan aku dari hujung rambut sampai hujung kaki. Wasalam...


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. erk, bro nak pi mana ni ? kenapakah ? apa yang berlaku ? selalu nampak bro komen kat blog bro eyriqazz.

    BalasPadam
  2. erk.. tuanpunya.. jgn la macam ni,, sob3x... teruskan berblogging dgn kami..

    BalasPadam
  3. nak pegi mana ? kenapa last entry ?

    BalasPadam
  4. apesal bro... ala ko buat lawak antarabangsa ka bro.. huhuhuhuu

    BalasPadam
  5. salam


    alalalll,, suspennya :D

    BalasPadam
  6. Tq korang semua sudi dtg tanya mana aku nak pergi.. sebenarnya aku tak berenti dari berblog pon... cuma aku meluangkan masa sepenuhnya dengan family mertua aku..

    Lagi satu aku sekarang berada di pahang untuk melawat tok saudara yang tengah tenat.. so aku berehat dulu sehari dua dari berblog..

    Teruskan bersama myvitrd

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..