DiGi Done Right Camp | DiGi Angels

1/08/2011 10:00:00 PG , 4 Comments

Salam semua,


Dah lama aku tak cerita pasal Digi ni.. pagi tadi tengah-tengah aku buka blog terpandang pulak iklan Digi Done Right Camp.. apa benda ni ye.. dengan sepantas kilat aku klik.. korang tahu apa yang keluar?

Bukan iPhone 4 yang keluar tapi iklan dari Digi yang mana Digi akan mengadakan satu camp selama 2 hari 1 malam untuk ahli blogger Digi Angles. wah menariknya... dekat mana tu?


Tarikh & lokasi camp yang akan diadakan seperti dibawah ni

Tarikh: 15-16 January 2011
Lokasi: D’House, Lot 10, Jalan Delima 1/1,
Subang Hi-Tech Industrial Park,
40000 Shah Alam, Selangor.


Aku cuma dapat promosikan je camp ni.. walaupun niat dihati teringin nak join sekali.. malangnya pada tarikh yang sama aku ada urusan lain yang tidak dapat dielakkan. so kepada rakan2 blogger yang berstatus DiGi Angles tu ada kelapan boleh sertai camp ni.. sebab banyak aktiviti yang akan dijalankan disana.

Untuk info lanjut boleh baca di dalam DiGi Done Right CAMP..


Banyak kenangan aku bersama Digi ditahun 2010.. antaranya aku diberikan peluang membuat review 2 gadget dari digi.. first DiGi MiFi & kedua gadget terbaru Garmin Asus A10.

Terima kasih juga kepada DiGi sebab pernah juga memberikan aku satu sponsored post untuk Digi internet Skinner. Diharapkan tahun 2011 ni adalah lagi rezeki yang Digi boleh bagi dekat blog aku ni.. hehehe

So kepada korang semua apa kenangan manis korang selama bersama dengan Digi - Nuffnang ni?



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. blom ader lagi maaa....hukhukhuk

    BalasPadam
  2. @far_east : ooo... takpe...tahun ni rajin2lah ye join event nuffnang.. sekarang banyak contest yang menawarkan hadiah ribu2.. masuk cek dalam www.nuffnang.com.my

    BalasPadam
  3. mmg nak join tapi event nuffnang semua jaoh2 sgt huhuhu camner cik nak pi...

    BalasPadam
  4. sama la juga...DeQDeq pun x dpat nak join....dah lama sungguh x join camp mcm nih...klu dpt join mst best sgt2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..