Churp Churp Oh Churp Churp Kenapa Aku Malas

1/26/2011 10:01:00 PG , 6 Comments

Salam pagi,

Aku pon naik hairanlah.. kenapa susah sangat aku nak promote campaign-campaign churp churp ni.. ni semua kes malas punya pasal ni.. kalau aku rajin tentu earning churp2 aku tak macam dekat bawah ni..

 akhirnya cecah juga RM25.99 earning churp2 aku ni.. bilalah nak cukup RM100 ni..

Tengah- tengah aku selak2 campaign churp-churp terpandang pulak  aku iklan gathering churp churp untuk tahun 2011 ni.. wah ada game badmintonlah..


Sapa nak join badminton gathering dekat Taman Megah boleh rujuk maklumat dekat bawah ni :

Tarikh: February 19, 2011
Masa: 10:00AM to 12:00PM
Lokasi: Michael’s Badminton Academy (MBA), Taman Megah

Macam mana nak join?

Mudah je masuk dalam blog churp2 dan tinggalkan komen dalam link entri badminton gathering

Nota kaki : Aku tak tahu lagi dapat join ke tak.. sebab bulan 2 ni macam banyak program je.. tapi kalau aku ada masa free aku datang jadi penontonlah ye.. eyriqazz dan Jejai bila lagi nak tunjuk skill macam Datuk Lee Chong Wei..

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. @suffer8zine : ada masa boleh je join badminton ni..

    BalasPadam
  2. byk juga tu earning kt churp2...

    DeQDEq pun x dpt nk join main badminton nih..huhuhu

    BalasPadam
  3. main badminton dgn anak2 je le saya ni.

    BalasPadam
  4. @Deqdeq : syukur lagi sikit lepaslah bayar broadband kita ni.. hehehe

    @Res2 Supply : hehehe.. samalah.. reket pon saya takda..tolong promote je

    @Matjoe : memang dah habis rajinlah ni.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..