Change Your Life with Astro PVR

Salam,

Rata-rata semua orang dekat rumah ada melanggan astro.. betul tak?.. dan mungkin kecuali aku je tak melanggan lagi..huhu.. So disebabkan sekarang ni astro tengah ada buat promosi sehingga 31 Januari 2010 aku macam dah berangan-angan nak memasang astro dekat umah ni. hehehe

So untuk promosi sehingga hujung bulan ni jika korang melanggan astro dengan langganan serendah RM37.95 sebulan maka tiada sebarang bayaran dikenakan untuk proses pemasangan dan hanya bayaran pendaftaran dikenakan sebanyak RM199 sahaja.


Memang menarik tawaran dekat atas tu.. bukan setakat tu je... bagi blogger-blogger nuffnang pulak yang telah melanggan astro sebelum 27 Disember 2010 korang layak untuk mendapat langganan percuma selama setahun Astro B.yond PVR.



Macam mana nak dapat langganan percuma Astro B.yond PVR tu? ok mudah sahaja korang masuk dalam nuffnang dan tinggalkan komen dalam entri "Change Your Life with Astro PVR".. mudahkan..


Sekiranya komen korang adalah salah satu dari 10 yang terbaik.. maka korang layak untuk mendapat langganan secara percuma Astro B.yond PVR ni.. So apa tunggu lagi jom komen dengan kreatif di blog nuffnang sekarang!

Apa kelebihan Astro B.yond PVR ni?

Sebelum ini kita tahu dengan astro B.yond kita boleh menonton siaran astro dengan lebih jelas, terang dan gambar yang lebih menarik serta sistem bunyi yang bagus menggunakan sistem HD (High-Definition).

Apabila Astro B.yond PVR diperkenalkan maka ia telah melengkapkan pakej dan kelebihan Astro B.yond kerana dengan tambahan fungsi PVR kita boleh merakam semua rancangan pilihan kita dan disimpan didalam storage harddisk. So dengan kelebihan ini drama, movie, sukan dan berita yang kita gemari boleh ditonton berulang-ulang kali pada bila-bila masa.



Antara kelebihan lain PVR adalah kita boleh merakam 2 saluran serentak dalam satu masa atau dalam satu masa kita menonton siaran sambil merakam siaran tersebut didalam hardisk.

Untuk maklumat lanjut berkenaan Astro B.yond PVR bolehlah rujuk terus di ASTRO


Nota kaki : Perlukah aku melanggan astro dalam masa terdekat ni? macam mana dengan korang berapa kerap korang tengok rancangan kegemaran korang di astro? Perlukah saluran astro dalam life korang pada masa kini? 



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. terasa macam nak subscribe je

    BalasPadam
  2. kita ada...kita ada.... selalu tengok channel life inspired... dekat 706 then 710..... tengok orang masak2 simple n pertandingan dekorasi umah banyak2....

    gambo clear hinggakan jerawat, black head, white head, kedut semua nampak..... (sory mem...hasut ur hubby buang duit... he he)

    BalasPadam
  3. @BeaN MorENo : tulah.. memang dah mengoda ni..

    @xcyber : ni bukan churp-churp tapi ambil dari nuffnang blog.. untuk contest.. dalam churp2 pon ada kot

    @intan : wah orang tu dah guna dulu ke astro B.yond PVR ni.. cayalah.. ada peluang menang contest ni..heheh

    BalasPadam
  4. Which methons do you personally use to browse for data for your future articles and which search networks do you often turn to?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..