Buffered Earning Pertama Untuk Tahun 2011 | The Maxis Om Nom Nom Race

1/12/2011 11:38:00 PG , , 13 Comments

Salam,

Rezeki tahun 2011 ni buat pertama kalinya aku dapat buffered earning pertama dari maxis sempena program The Maxis Om Nom Nom Race.
Maxis Om Nom Nom Race

Amacam besar tak gambar burger dekat atas tu.. ni bukan bodek dengan maxis nak dapat buffered earning lagi banyak.. tapi tu salah satu banner sempena program ala-ala amazing race yang akan dibuat oleh maxis pada hujung minggu ni. "Nak info lanjut klik je banner dekat atas tu".

Aku sebenarnya memang ada niat nak join aktiviti ni.. tapi disebabkan beberapa faktor yang tidak dapat dielakkan so aku bagi sokongan moral untuk team kawan aku yang diberi nama Geng Talibarut.

Korang boleh terjah entri-entri geng talibarut dalam ni..


Bagi yang ingin bersaing dengan geng talibarut korang ada masa lagi sehingga jam 5.00 petang ini.

Maklumat Aturcara program

Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm (all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided (please indicate your desired size in your blog post entry)

Hadiah yang bakal menanti pemenang

There are 2 main prizes to be won. The 2 teams who earn the most points will win the following:
1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000, and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)
2nd Prize: 4 x HTC 7 Mozart (1 per winning member)
All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.

Cepat jangan bertangguh lagi.. hantar entri penyertaan sekarang di Maxis Om Nom Nom Race Sekarang!


Sebelum tu jangan lupa intai-intai pelan terbaru dari maxis wireless broadband.. ada sesuatu yang menarik menanti anda disana.. jangan segan-segan ringankan tangan klik dekat situ ye.

Mampukan geng talibarut merealisasikan impian untuk bercuti ke Hong Kong?.. Apa kata eyriqazzJejai, Beam Moreno & Kak Ina KL



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. gud luck untuk first BE...muga ader tuah nt leh cashout byk2....

    BalasPadam
  2. tahniah sebab dapat BE.

    terima kasih sudi promosi geng tali barut..apakah geng talibarut boleh berjaya? Tak leh bising-bising sebab belum terpilih lagi.

    BalasPadam
  3. @far_east: insyaallah.. tq2 selalu bagi support dekat blog cap ayam ni..

    @kak ina kl : tq kak ina.. saya boleh jamin 99% geng talibarut akan terpilih.. doa2.. moga dpat g hong kong

    BalasPadam
  4. wahh.. congrates for Geng Tali Barut n congrates for ur BE.. Dah dapat pun.. Semoga lepas nie berderet-deret BE ya!.. :) G.Luck!!!..

    BalasPadam
  5. dapat BE lagi..tahniah....masyuk lagi nih....:-)

    BalasPadam
  6. ingat nak join tapi ada hal le pulak

    BalasPadam
  7. @puteri cahaya : insyaallah tq..

    @deqdeq : masyuk sikit2 je.. hehehe

    @sharinginfoz : samalah dengan den.. tak dapat join juga sbb ada koje.. kalau tak boleh kita berpartner bro.. hehehe

    @sunah Mohammad : insyaallah esok2 leh dapat ye.. bykkan sabar

    @Ammar Yasir : tq.. memang best dapat BE ni.. tapi rasanya tak lama kot.. mungkin sampai 15hb je ni..

    BalasPadam
  8. uiksss mana belog cap ayam plak...belog nie wajib saya buka tiap2 ari tau...cari sumber ilham... ;)

    BalasPadam
  9. salam

    asalkan ada usaha insyallah pasti ada hasilnya :D

    BalasPadam
  10. @far_east : tq2 hehehe.. masih banyak kena belajar..

    @sissyira : insyallah

    BalasPadam
  11. awal tahun ni memang tak banyak advertiser agaknya.. tu ramai tak dapat BE dah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..