Buffered Earning Malas Keluar Sejak Hadirnya MilkAdeal

1/30/2011 01:13:00 PG 4 Comments

Salam pagi,

Orang lain syok tido.. aku pulak terkial-kial buat entri pagi-pagi ni.. nak tido belum mengantuk lagi.. so sambil layan-layan internet teringin pulak buat entri pasal iklan nuffnang ni.

Cerita aku tak panjanglah cuma aku nak tanya korang perasan tak? sejak kemunculan iklan MilkAdeal yang merupakan campaign CPA nuffnang beberapa hari yang lepas iklan-iklan buffered earning macam dah malas je nak keluar.. perasan tak?


Selalunya kalau jam 12.00 - 1.00 pagi ni.. mesti banyak iklan-iklan baru dari nuffnang yang berbentuk CPC ni.. tapi sekarang dah kurang.. Apa pon aku masih berterima kasih kepad nuffnang sebab masih bagi dekat aku 1 lagi buffered earning Digi Happy.


** Harap-harap lepas ni adalah lagi buffered earning yang akan melekat

*** Walaupun iklan dah kurang keluar aku masih setia kepada nuffnang

P/S : Apa pandangan korang tentang iklan terbaru nuffnang yang berbentuk CPA ni.. ada yang dah merasa earning tak?
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Saya pun rasa begitu.Lagi satu,iklan BE digi tak keluar pun.Haih

    BalasPadam
  2. saya blom merasa lagik earning dari CPA nie...huhu

    BalasPadam
  3. ntah la bro..sebab aku tak pernah dapat BE dari nuffnang neh..hahahaha

    BalasPadam
  4. @haiqal : memang pon aku punya BE Digi Happy pon terus todo je..hehehe

    @Far_east : samalah dengan saya.. tak merasa lagi earning ni..

    @Abu : hehehe.. takpe abu pelan2 insyaallah satu hari dapat rasa nanti BE tu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..